Omuzda acı olmaması?

evet arkadaşlar biliyorsunuz acı olmadan kazanç olmaz diye bişey vardır bizim aramızda ağrıyan kas gelişir bu böyledir benim bütün kaslarım ağrıyor çalıştıktan sonraki gün ama kalflar ve omuzlarda bi türlü acı hissetmiyorum sizce bu normal midir? kırmızı kas fiberlerinden oluşuyor iki kas da sizce bundan olabilir mi?

Cevabını kendin vermişssin zaten :)

kırmızı kaslar uzun gerilim istiyorlar bu yüzden ben de yüksek tekrar uyguluyorum.
omuzda 3. ayımda olduğum için piramit set uygulayıp ağırlığı arttırmaya çalışıyorum (15-12-9 tekrar şeklinde)

kalflarda bazen 3 set bazen 4 set şeklinde 20şer tekrar yapıyorum.yani ikisinde de uzun süreli gerilimi sağlıyorum

ama bir sonraki gün beklediğim acı gelmiyor..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:14 ----------

yardım edecek kimse yok mu beyler?

İkincil kaslar gereği bazen istenilen bölgeleri istenilen şekilde çalıştıramayız. Örneğin ön kol ve bicepsi yetersiz olan bir kişi kaliteli sırt çalışması yapamaz. Tricepsi güçsüz olan bir kişi kaliteli press çalışması yapamadığı için göğsü ön yorma prensibiyle çalışmalıdır. Bu yüzden size birkaç farklı yöntem önermek istiyorum.

Omzu ilk mi çalışıyorsunuz yoksa göğüsten sonra mı ya da kanat omuz vs. mi çalışıyorsunuz programınızda omuz ne zaman geliyor bunu bellirtir misiniz?

İkincil kaslar gereği bazen istenilen bölgeleri istenilen şekilde çalıştıramayız. Örneğin ön kol ve bicepsi yetersiz olan bir kişi kaliteli sırt çalışması yapamaz. Tricepsi güçsüz olan bir kişi kaliteli press çalışması yapamadığı için göğsü ön yorma prensibiyle çalışmalıdır. Bu yüzden size birkaç farklı yöntem önermek istiyorum.

Omzu ilk mi çalışıyorsunuz yoksa göğüsten sonra mı ya da kanat omuz vs. mi çalışıyorsunuz programınızda omuz ne zaman geliyor bunu bellirtir misiniz?

omzu kanatla birlikte çalışıyorum.önce kanat sonra omuz şeklinde

Az Gelişen Ve Geliştirmek İstediğimiz Bölgeyi Sıralamada Başa Almalıyız Ki Temiz Enerji, Vücudun Kaynakları İlk Oraya Yönelsin. Ya Da Bir Gününüzü Sadece Omuza Harcayabilirsiniz. Kolay Gelsin :) İzole Omuz Hareketlerini De Araştırırsanız Bence Faydalı Olur. Başarılar :)

omzum az veya yavaş gelişmiyor kardeşim,sadece yanmamasından şikayetçiyim..gelişiyor belirgin olarak,ama yanmadığı için bişeyleri yalnış mı yapıyorum,daha fazla gelişebilirken daha az mı geliştiriyorum falan diye düşünüyorum doğal olarak :)

Ayni sorun bendede var ertesi gunu omuzlarimda hic agri hissetmiyorum.Calisma esnasinda ilk pres hareketinden sonra bile omuzlarim sisiyo gayet guzel calisiyorum ama agri yok :)

bende kol calıstıgımda omuzlarda acıma oluyor anlamadım gögüs calıstıgımda yine omuzlarıma vuruyor hareketleri o kadar nizami yapmama ragmen çözemedim

Ağrıda çok kötü bişey :( gülüyorum karnım ağrıyor eğiliyorum sırtım ağrıyor kolumu oynatıyorum kolum la omuzum ağrıyor kısaca kamyon çarpmış gibiyim :D ne yapsam acı hissediyorum

aynı dert bendede var omuz bir türlü yanmıyor ağrımıyor çıldırıcam :D

demekki yetersiz çalışıyorsunuz. lateral çalışırken mesela hafif bir ağırlık alıp, kaldırdığınız en yüksek noktada eklemleri kilitlemeden tutabildiğiniz kadar havada tutun, ve sayıyı her sette 20 tekrar olacak şekilde yapın. ben omuz çalıştıktan sonra kolumu hiç kaldıramayacak kadar bir ağrı oluyor, ama tatlı bir ağrı bu.

demekki yetersiz çalışıyorsunuz. lateral çalışırken mesela hafif bir ağırlık alıp, kaldırdığınız en yüksek noktada eklemleri kilitlemeden tutabildiğiniz kadar havada tutun, ve sayıyı her sette 20 tekrar olacak şekilde yapın. ben omuz çalıştıktan sonra kolumu hiç kaldıramayacak kadar bir ağrı oluyor, ama tatlı bir ağrı bu.

dediğini uyguluyorum kendimi en son noktaya kadar zorluyorum.zaten antrenmandan hemen sonra ağrı oluyor kolumu kaldıramıyorum ama 1-2 saate hiçbirşeyim kalmıyor diğer bölgeler gibi sabah kalktığımda ağrı istiyorum ama omuzda malesef hiç yaşayamadım ağrı kafa_kafa_

omuzlar çabuk yenileniyor bildigim kadarıyla yani supplement vs.. kullanıyosan bu süreyi daha kısaya indirebilir..bu demek degildirki agrımadıgı için gelişim olmuyor..hayır tabikide illa gelişiyodur omuz kısmının gelişiminini agrılara baglama derim

Göğsü ön yorma prensibini açıklarmısınız ?

Back
Yukarı