Omuz problemi

Beyler Merhaba. Omuz antremanimda sonra iyi ısınmama rağmen bi kütleme sesi geliyo hafifde rahatsiz ediyo. Çok tedirgin oluyorum moralim bozuldu gecebilecek bişey mi bu.

Bendede aynı şey var ama geçmedi henüz doktorada gittim film çektirdim ne kireçlenme gördü nede başka bişey bende ne yapacağımı bilemiyorum glukozamin alsam işe yararmı acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bendede aynı şey var ama geçmedi henüz doktorada gittim film çektirdim ne kireçlenme gördü nede başka bişey bende ne yapacağımı bilemiyorum glukozamin alsam işe yararmı acaba

Ya iğrenç bi durum koprucuk kemigimde vardi zaten onun kitlamasi pek bi rahatsiz etmiyodu ama dövüş sporlariyla uğraşıyorum yumruk atarken bile kitliyo

İyi ısının ve sakatlayacak ağırlığın altından kaçının. Bu sesler herkeste var :) bazı vitaminler iyi geliyor diyorlar. Nedir tam bilmiyorum.

Bi sporcu abimden duymuştum jelibon yemek geçiriyormuymuş neymiş ne kadar doğru bilmiyorum ama denemedim bende ses çıkmıyor her antremandan önce ısınma, esneme ,gerdirme yapıyorum

Omuz çok hassas ve bir o kadar mükemmel bir yapı. Aynı şeyi yaşadım yağ oranımı yükseltince düzeldi definasyon sonunda bakıcam ne halde olduğuna. Bu süreçte overhead press hareketini çok sık tekrarladım belkide etkisi olmuştur. Doktora git ama bana bakma yani. #5 jelibon demişsin ama içeriğine bakarsan tam bir zarar abidesi olduğunu görürsün denemeyiniz :)

hareketleri en düzgün formda yapmaya çalışın. Aynı durum bendede var bir sorun gözükmesede kronikleşti sanırım artık

Back
Yukarı