omuz kemikleri genişletme

aslan4

Üye
1996 Nisan doğumluyum. Kemik gelişimim durmadan omuz kemiklerimde mikro kırıklar oluşturarak genişletebilir miyim? Egzersiz önerebilir misiniz?

Bunun egzersizlerini bende çok aradım ama bulamadım.Kemikler genişleyebilir ama tabiki 10cm genişleme de beklememek lazım.Kulaç hareketini kolları geniş tutarak yapmaya başlayabilirsin mutlaka işe yarıyor.Ayrıca kendine esnek bir havlu yada pijama tarzında bir şey bul.İki ucundan tut ve vücudunda değişik hareketleri dene,çok faydasını görürsün.

Bunun egzersizlerini bende çok aradım ama bulamadım.Kemikler genişleyebilir ama tabiki 10cm genişleme de beklememek lazım.Kulaç hareketini kolları geniş tutarak yapmaya başlayabilirsin mutlaka işe yarıyor.Ayrıca kendine esnek bir havlu yada pijama tarzında bir şey bul.İki ucundan tut ve vücudunda değişik hareketleri dene,çok faydasını görürsün.

Peki her bu hareketleri her gün mü yapıyım yoksa gün aşırı mı?

hergün belirli saatler bul kendine ve yapmaya başla ve tabi haftada 1 ya da 2 gün dinlenme ver hiç yapma o hareketleri.mesela 5gün yap 2gün dinlen.sakatlığa yol açabilir.

Back
Yukarı