omuz kasları hakkında yardım

ofbeat

Üye
Ben forumda arama yaptım aradıgım sorunun cevabını bulamadım umarım yardımcı olucak hocalar vardır

Simdi benim omuzlarım cok geniş güzel birşey hani boyunun iki yanında kaslar varya onlar gelişince 2 tane şişlik oluyor ben onu istemiyorum daha dar omuzlu gösteriyor sanki omuz kaslarını hiç çalışmasam bir sorun olurmu şuan yaptıgım haraketler bunlar hangisi omuza yönelik bilemiyorum onuda sölerseniz cok sevirinirm

3x8 bench press
3x8 dumble flyes
3x8 Barbell Curls
3x8 (oturarak boynun arkasından halteri kaldırıp indirmek)
3x8 Front Lat Pulldown
3x8 Leg Extension
3x8 Triceps Pushdowns

enseye indiriş omuz hareketidir

o bahsettiğin kasın ismide trapez hiçbişey yapmasan bile gelişir
simetriyi bozmaya başlarsa ilerde omuz başlarına yüklenirsin toparlar

anlıyorum hocam zaten 1 kere gösterildi ve yaparken ellerim kollarım sallanıyo her harakette burda okuduklarıma deniyorum ama orda birde resimler var yok hocam ben anladım hoca faktörü çok lazım degiştiriyorum salonumu

:D:D ben böyle cahilini görmedim 'Simdi benim omuzlarım cok geniş güzel birşey hani boyunun iki yanında kaslar varya onlar gelişince 2 tane şişlik oluyor ben onu istemiyorum'

:D:D ben böyle cahilini görmedim 'Simdi benim omuzlarım cok geniş güzel birşey hani boyunun iki yanında kaslar varya onlar gelişince 2 tane şişlik oluyor ben onu istemiyorum'

yeni başlayan birine bunları söyleyerek ne kazandın anlamadım doğrusu egonu mu tatmin ettin? sen ananın karnından bunları bilerek mi doğdun

Back
Yukarı