Omuz Kıtırdaması.

Merhaba.

Ön omuz çalışıyorken dambılı yukarıdan aşağıya indirirken sağ omuzumdan sesler çıkıyor. rahatsız ediyor, Fakat Ağrı yapmıyor
Bu hareketi yapma diyorlar. Bu sorunu giderebilir miyim?

aynı sorun aynı kolda aynı şekilde bende de var :) rahatsız etmiyor zorlamıyor ama niye oluyor neye dikkat etmiyorum bilmekte fayda var :)

bu sesler "eklemlerin birbirleri üzerinde kayarken çıkartığı seslerdir" ...ama, ses çıkması da ,işlerin o bölgede yolunda gitmediğini gösterir...kısaca "anomali "başlamıştır, eklemlerde...

ama, paniğe kapılmaya gerek yoktur...)

aynı sorun bendede vardı daha sonra birgün triseps pushdown yaparken omuzları tamamen pert ettim. Birkaç ay çok ciddi ağrı sızı çektim ondan sonra başlangıçta mobilite çalışmalarıyla eski mobilitesini sağladım eklemim daha sonra şınav barfiks ve rotator cuffları kuvvetlendirici egzersizlerle baya bir düzelttim ve bu seslerden büyük oranda kurtuldum. Dikkat etmeni tavsiye ederim zira doktorluk oldunmu bu memlekette işin zor . Ben 4 spor hekimi gezdim ama omzumla ilgili teşhis koyamadılar.

Lateral Raises hareketin'den sonra bende de aynı şekilde olmaya başladı. Ama umarım bir zararı yoktur 2 3 gün o harekete ara vermek lazım.

omuz kasları kucuk kas grubudur bunun ıcın antremandan once bolca esnetme ve cok iyi ısındırmak gerekır yoksa sakatlıklar yasayabılırsınız

Back
Yukarı