omuz için yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaş 22 boy 170cm kilo 81 kg iki yıllık gelişim sürecimi değerlendirirseniz sevinirim... ustalar omuz gelişimim hakkındaki her türlü yoruma açığım

Eklentiler

• remzi 1.jpg
    remzi 1.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 467
  • remzi 3.jpg
    remzi 3.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 393
  • remzi 2.jpg
    remzi 2.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 458
  • remzi 4.jpg
    remzi 4.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 386
usta değilim ama yorumlayabilirim gelişimin gayet iyi göğüs omuz kanat hepsi sağlam iki resim arasında sanırım 5 kilo gibi bi fark var

Son resimde hacim farkı çok. Sanki resimleri hep omuz antremanından sonra çekmiş gibisin... Omuzlarının çok iyi olduğunu mu düşünüyorsun? Yoksa omuzların diğer bölgelerden daha önemli olduğunu mu?

Vücudun gayet güzel gözüküyor ama photoshop kullanarak hatları belirginleştirmişsin sanırım . Eğer diğer pozlarıda düzgün bir şekilde koyup birazda bilgi eklersen daha faydalı yorumlar alabilirsin .

tam aksine omuzlarımın yeterli olmadığını düşünüyorum. her bölgeyi haftada 1 çalışırken omuzları haftada 2 gün çalışıyom. ustalara o yüzden soruyorum iyimi yapıyom kötümü

ayrıca omuzda 5 hreket giriyorum.omuzla ilgili bir takıntım var. omuzlarım daha ii olması icin ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim ustalarım...

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebebi :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir..

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı