Omuz Genişliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PeRTH
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

PeRTH

Üye
Merhaba arkadaşlar .

Geçenlerde okulda arkadaşlarla konuşuyoduk arkadaşım dediki eğer omuzun gelişirse omuzlar sıkılaştığı için genişliği küçülür yani 99 cm ken 98 cm olur gibisinden konuştu . Sizce arkadaşım ne kadar doğru . Forumda araştırdım ama bulamadım böyle bir konu .

Şimdiden teşekkürler .

omuz kasları olunca omuz kucuk gozukur hatta bızım akraba kısa dıyen omuz calısmıyor dahada kısa durmamak ıcın ama olcu azalmaması gerek sadece gorunuzte oyle gozukur ama omuz aksları en sevdıgım kas

böyle bir saçmalık olamaz,omuz çalıştıkça genişler,hacim kazanır ve super bir görüntüdür.Giydiklerin çok güzel duruyor omuzlar sağlamsa..

deltoid geliştikçe omuz genişliğin sağa-sola doğru artmaz mı? biz nasıl ölçü alıyoruz o zaman... o arkadaş bariz zırvalamış.

Merhaba arkadaşlar .

Geçenlerde okulda arkadaşlarla konuşuyoduk arkadaşım dediki eğer omuzun gelişirse omuzlar sıkılaştığı için genişliği küçülür yani 99 cm ken 98 cm olur gibisinden konuştu . Sizce arkadaşım ne kadar doğru . Forumda araştırdım ama bulamadım böyle bir konu .

Şimdiden teşekkürler .

sıkılaştıgı için cm farklı çıkabilir ama gözle fark edilemez.bunda yag verimininde etkişi vardır ama küçültme yaratmaz sıkılaşmada.

deltoid geliştikçe omuz genişliğin sağa-sola doğru artmaz mı? biz nasıl ölçü alıyoruz o zaman... o arkadaş bariz zırvalamış.
hacimle sıkılaşma çok farklıdır.
böyle bir saçmalık olamaz,omuz çalıştıkça genişler,hacim kazanır ve super bir görüntüdür.Giydiklerin çok güzel duruyor omuzlar sağlamsa..
arkadaş hacimden bahsetmiyor sıkılaştırmadan bahsediyor 3* > +12

Evet banada arkadaşımın söylediği gerçekçi gelmedi . Yani gelişen bişey neden daralsın :)

Evet Destroyer2 bunu forumda okumuştum trapezler geliştikçe omuzu dar gösteriyor .

arkadaşın sallamış kaba tabirle :) omuzların darsa zaten trapez çalışma ben öyle yapıyorum omuzu dar değilde düşük gösteriyor.Ama geniş omuzlu yapıda estetik duruyor o ayrı.

sıkılaştıgı için cm farklı çıkabilir ama gözle fark edilemez.bunda yag verimininde etkişi vardır ama küçültme yaratmaz sıkılaşmada.

hacimle sıkılaşma çok farklıdır.

arkadaş hacimden bahsetmiyor sıkılaştırmadan bahsediyor 3* > +12

"Omuzlar gelişirse omuzlar sıkılaştığı için" demiş arkadaş.Bu nasıl oluyor,Gelişmek demek büyümek demektir.Öbür türlü zaten definasyonda küçülürüz.Çıplakken keskin görüntü büyük gösterebilir ama t-shirt altından daha küçük durur.

Ben amatörce vücudumu geliştirmek istiyorum spor salonuna gidebilirim ancak omuzlarımın çok düşük ve dar olduğunu düşünüyorum boyum 1.90 kilom 75 ve kafa boyun yapım biraz büyükçe omuzlarımın geniş ve hacimli görünmesi için hangi kas bölgelerini çalıştırmalıyım ve ne yapmalıyım bu arada yaşım 17 yardım edebilirseniz çok sevinirim ??? omuz ölçüsü =110

Back
Yukarı