Omuz Genişliği!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle merhaba .. 14 yaşındayım boy:182 kilo:70 daha önceden uzun süre şınav çalışmıstım .. uzun süre ara verdiktenn sonra bu 2. Haftam
Psuedo 3×12
Diamond 3×12
Wide 3×12
Standart 3×12
Şınav çekiyorum .. her hafta 2 artıyor sayı

Benim asıl merak ettiğim bu hareketlerle omuz genişliği (kemik olarak) gelişirmi birde yakın zamanda barfiks demiri yaptıracağım ..kalıcı olarak omuz genişleten ve boy uzamasını engellemeyen hareketler nelerdir .. mesela dwayne johnson'ın 15 yaşındaki haline yakın bir vücudum var (tek fark omuzları biraz daha geniş) ..

şınavla veya barfiksle omuzların 2 cm genişlerse genişler fazla birşey bekleme bu konuda yüzme daha yararlı ben barfiksle 1 2 cm genişletmiştim senin yaşlarda çalışırken daha sonra kas anlamında genişlemeler oluyor özellikle kanatta

Peki önereceğin başka hareketler ve programlar varmı..birde bicepsim var ama şınavla sadece o halini koruyabiliyorum yani gelişmiyo barfiks pazu gelistirirmi ??

şınavla zaten bicepsi geliştiremezsin barfiksle doğrudur daha iyi geliştirirsin çeşitli varyasyonlar yaparak (geniş,dar,düz,içe dönük)

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : omuz genişliği

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümünde aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı