Omuz Genişliği Hakkında Yardım

Spora başlarken omuzlarım 128 cm'di.Ve bu benim için yeterliydi.
1.5 yıldır yapıyorum.Omuz başları ve kanatları büyütme yerine parçalama yapıyorum ki büyümesin daha diye.
Ama gel gör ki omuzlar 140 cm şuan.
Boy 180 ve çok iri gösteriyor.Daraltmam lazım bunu.
Kilo versem kaybedermiyim 5-6 cm ?

ne güzel işte.millet geniş omuzun hayalini kurar sen ise şikayetçisin :)
daraltman mümkün değil.bence çalışmazsan düşük görünür ve de estetik durmaz.genelde büyütmek isteyenlere tavsiyede bulunduğundan bu sorunun cevabını verecek kişiyi merak ediyorum :)

Bırakın bu işleri. Herkes egosunu tatmin etmek için böyle saçma sapan konular açıyor. Biri de "kolum çok büyüdü artık büyütmek istemiyorum" gibi saçma bir şey söylemişti. Ne günlere kaldık! Gidin başka yerde ergenlik yapın.

Omuz küçültmen nedir? 140 cm omuzdan bahsediyorsun bu çok iri olduğunu gösterir bu kilo vermen yeterli mantıken.

Bırakın bu işleri. Herkes egosunu tatmin etmek için böyle saçma sapan konular açıyor. Biri de "kolum çok büyüdü artık büyütmek istemiyorum" gibi saçma bir şey söylemişti. Ne günlere kaldık! Gidin başka yerde ergenlik yapın.
Ego mu ?
Boyuma oranla omuzlarım çok geniş.Ve kıyafet bulamıyorum adam gibi.
Takım elbiseye sığmıyorum.Dar kesim bile bi garip duruyor.
Sıkıntımı dile getirdim.Omuz başlarımı veya kanatlarımı kaybedip iğrenç bi görüntüte almak istemiyorum.
Omuzları 100 cm olan adamlarda yorum yapmasın bi zahmet.İşi bilenlerden yardım almak istedim.

İyide kardeşim 1.5 yıldır spor yapıyorsun haliyle vucut geliişiyor engel olamazsın :)

20140530_143418.jpg

Şimdi çektim fotoğrafı. Bel ölçümün 98 cm olduğuna dile getiriyim. Boy 180. Kilo 95. Bu kilo vermiş halim. 5 kilo verdim. Bi 10 kilo daha gider.Omuz sadece 1.5 cm geriledi.

Anormal bir durum değil ki bu ?

98 cm bele 140 cm omuz anormal bir ölçü değil.Yağ yakmaya,kilo vermeye çalış belinin incelmesi ve kilonun da azalmasıyla birlikte haliyle omuz ölçünde azalacaktır.Ayrıca hatlarının tam olarak gözüktüğü net bir fotoğraf değil bu önden ve arkadan serbest poz atsan daha iyi olur.

Önden atsaydın daha iyi olurdu sanki.Bu arada kilo verirse bence omuz küçülmez.Hatta bel küçülür omuz daha geniş durur yapıcak tek şey böyle kabullenmek kası daraltmak mümkün değil diye biliyorum.Ayrıca demişsin hep parçalamak üzerine çalıştım acaba omuz genişletmenin anahtarı bu mudur :D

Pozisyon alarak foto çekmişsin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kilo versen küçülür bence omuzlarda fazla kas olduğunu sanmıyorum sıradan yağlı bi vücut. ben de adam omuz genişliğinden yakındığına göre çok sağlam bi vücudu vardır heralde diyodum üstsüz resminini bile koyamamış. bi ara böyle bi tip vardı oda bacaklarım çok kalın mı ne diyodu konu açıp

Son düzenleme:
Maşallah adamda Arnold gibi omuz var. Programını yazar mısın?

Back
Yukarı