Omuz genişletmemek için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Omuzumun daha fazla genişlemesini istemiyorum programımdan yana açışları cıkardım sadece pressler var presler omuzu genişletirmi?

neck press
upright rowing
military press
dumbell press

programım bu nasıl bir program uygulamalıyım teşekkürler

Hö?

omuz genişliğinin kötü durduğu bir tip görmedim bugune kadar. şişman kötü vucutları bile güzel gösterebilir iyi bir omuz genişliği.

Enteresan bir soru :D Benim bildiğim kdarıyla omuz çalışacaksan omuzun genişlememsi gibi bir durum olmamaz.Yani sen istesende istemesende gelişirken genişleyecek.Bir foto koyarsan merakımızı gidirmiş olursun nasıl devasa omuzların var merak ettim :D

fotoğraf koyda biz şu devasa omuzları görelim :)

göğsün , sırtın , deltoidlerin ve trapezlerin hacim kazandıkça omuzlar artık o kadar geniş durmayacaktır zaten , o yüzden fazla kafana takma

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı