Omuz genişletme programı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese Merhabalar...

Evde sadece omuz genişletme hareketlerine başlamak istiyorum. Kısa sürede etkisini görebileceğim bir program çıkartabilirmisiniz. Lütfen omuz hareketleri konusunun adresini vermeyin ben program istiyorum. İlgilenen ve ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim.

Not:
Boy:1,78
Kilo:60
Aletlerim: 2x 2kg dambıl...

uzman tv de var orda hareketlerın nasıl yapılcagınıda gosterır

şimdi omuzları geniş ama göğüs kafesi dar insanları hepimiz görmüşüzdür gerçekten kötü bir görüntü ,
göğüs hareketlerini yapmak zorundasın
trapez ve deltoid hareketlerini çok tekrar az ağırlık yapmalısın
barfix çekmelisin
trapez ve deltoid hareketlerinden bazılarını söyleyeyim
dumbell shrug
lateral raise
shoulder press
low pulley bent over lateral raise
barbell ve dumbell front raise
upright rows
barbell shrug

Şuan arasam sanırım 25, bilemedin 30 konu bulurum şu omuz genişletmeyle ilgili. azcık araştırın şunu. arama yazıyor orda, hiç aklınıza gelmiyor mu bu ne işe yarıyor acaba diye. sadece salt omuz çalışarakta omuz biryere kadar gelişir. biraz genel olarak makaleleri, genel antrenman başlıklarını okusanız zaten genişlemeyen yeriniz kalmaz teoride. oku oku oku diyorum kitap okur gibi, rica ediyorum.

Evet arama motorlarına Omuz Hareketleri yazınca bile bir sürü çıkıyor. ayrıca forumda zaten Vucüt geliştirme egzersiz hareketleri bölümünde yeterince var.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Arama Kelimeleri : omuz

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı