Omuz darligi(kafayi yiyecem)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozanoka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar birsey sorucam.Simdi benn 7n8 aydir spor yapiyorum tahminrn ilk basladigimda omuz olcum 98 gibi birseydi.Simdiki olculerim 105 cm civari.Lakin ayni olcude bir arkadasim var yanyana geldigimizde onunki benden daha genis duruyor biliyorum kemik yapisi falan etkilidir.Fakat benim disardan omuza bakildiginda nr kadar 105 gibi olculsede 95 96gibi gozukuyor vallahi arkadaslar kafayi yiyecegim bir yardim edin hani bu omuz 115 120 cm cikabilirmi.120 bile olsa bende 110 gozukur ama bunada raziyim ne yapacagimi bilmiyorum ayni dertten muzdarip olanlar bana bir yardim edin.

Genetik faktörler ne yazık ki. 10 yıl yüzme ve 3 yıl fitness yaşantım oldu. Yüzmeyi araklıksız yaptım olimpik havuzlarda, fitnessi ise aralıklarla yaptım. 121 cm omuz var fakat hala dar duruyor diyorlar.

Senin yine 121 cm dar gozukuyor benim 105 107 cm civari darligini dusun.hele spora basliyim yeniden omuz yana acisi tek kolla yapicam tek kolu bir direge tutup omuzu direge dogru cekip esneticem diger kollada harekete gecicem sonra diger kolla aynisini yapicam zorlaya zorlaya belki kemikleri esnetirim kaslarla beraber yas 21 ama vardir daha biraz umut.ama abi ben hoyle lanet bisey gormedim ya igreniyorum resmen kendimden

Senin yine 121 cm dar gozukuyor benim 105 107 cm civari darligini dusun.hele spora basliyim yeniden omuz yana acisi tek kolla yapicam tek kolu bir direge tutup omuzu direge dogru cekip esneticem diger kollada harekete gecicem sonra diger kolla aynisini yapicam zorlaya zorlaya belki kemikleri esnetirim kaslarla beraber yas 21 ama vardir daha biraz umut.ama abi ben hoyle lanet bisey gormedim ya igreniyorum resmen kendimden
Kemiği uzatmayı başarırsan haber ver. :D Şaka bir yana dik durmaya özen göster. Eğer omuzlarını öne düşürüp kambur duruş şeklin varsa 150 cm omzun olsada dar duracaktır.

Kemik esnemesi olurmu bilmiyorumda.hani kalsiyum biraz daha uretiyordur vucut gundede yarim litre dut iciyorum bu gazla belki kemiklere sinyal gider diye bir mantik kurdum ama biliyorum ne kadar mantikli.Durus bozuklugu yok allahtan intihar ederdim valla yeter tum pis ozellikler bendemi olacak :)

Kemik esnemesi olurmu bilmiyorumda.hani kalsiyum biraz daha uretiyordur vucut gundede yarim litre dut iciyorum bu gazla belki kemiklere sinyal gider diye bir mantik kurdum ama biliyorum ne kadar mantikli.Durus bozuklugu yok allahtan intihar ederdim valla yeter tum pis ozellikler bendemi olacak :)
Bence sen biraz takıntı yapmışsın bu durumu.

Kardes yapmammi ya bir magazaya gitsem ustume birsey oturmuyor, kafa omuz a gore buyuk geliyor vs vs bi dunya sey var

kardeşim şimdi git 10 kilo al yağlan biraz sonra omuza çalış haftada 3 gün yan omuz özellikle 5 ay içinde 15 santim artar rahat

Ins artar 15cm de 5ayda zor.kardes neresi sans bunun izdirap ya. Kizlarda sevmiyor boyle buda dezavantaj
Mesela bende skolyoz rahatsızlığı mevcut. Sırtımın sağ tarafı dağ gibi yükseliyor. Omzumun bir tanesi daha düşük seviyede ve öne doğru eğimli. Yine de şanslı hissediyorum kendimi çünkü diğer skolyoz hastalarını gördüğümde durumlarının daha kötü olduğunu görüyorum. Spor yapma gibi bir imkanım olduğu ve postürümü daha düzgün hale getirebildiğim için şanslıyım.

Fotoğraf var mı? 2 senedir spor yapmıyordum omuzlarım 106,5'dı 3 hafta önce ona rağmen geniş duruyordu. Avatarımdaki fotoğrafta 111 di mesela. Postür ve omuz genetiği ile alakalı sanırım tabi boyunda etkisi var. 3 haftada şuan 115 oldu bende çabuk gelişiyor ama göğüs çevrem kalınlaşmıyor hiç. 94 göğüs 115 omuz mesela düşün yani.

Foto bu .1 2 ay onceydi simdi ameliyat nedeniyle ara verdim

Eklentiler

• 20160802_000823-1.jpg
    20160802_000823-1.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 529
Genisletsende belki gogus cevren kalin oldugu icin dar duruyor olabilir mesela benim omuzm 2 ay oldu vgye baslayali 114tu 118 gogsumse 94ten 102ye cikti belki gogus calismasaydim 94 cm gogusle omuzlarim daha genis duracakti ama yapacak bisey yok her yeri calismak lazim

Back
Yukarı