Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biceps curl yaparken biraz bileklerim acıyor ve omuz antrenmanında en düşükte yapıyorum 7.5kg ama ginede zorlanıyorum ağrıyor yani önerileriniz varmı hatta 15 tekrar yapıcağıma 10 tekrar 9 tekrar yapabiliyorum zorlanınca
biceps curl yaparken biraz bileklerim acıyor ve omuz antrenmanında en düşükte yapıyorum 7.5kg ama ginede zorlanıyorum ağrıyor yani önerileriniz varmı hatta 15 tekrar yapıcağıma 10 tekrar 9 tekrar yapabiliyorum zorlanınca
Biceps curl hareketinde bileklerin çok zayıfsa acıması normal bi süre sonra kendiliğinden düzelir bendede oluyordu eskiden.Kırılmış gibi bi hissiyat zamanla düzeliyor o sıkıntı olmaz Bilek antremanıda ekle programına. Omuzda hangi harekette zorlanıyorsun?
detaylı bilgiyi eve geçince yazıcam izlemede kalırsanız sevinirim[DOUBLEPOST=1483622968][/DOUBLEPOST]bide bilek antrenmanı derken nası bi yol izleyebilirim