Omuz antremani yardim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar . Sorum şu : ben omuz hacmini arttirmak istiyorum . Bunun icin haftada iki kere agir omuz antremani yapmaya basladim. Haftada 4 gun spora gidiyorum. Bolgeyi ne kadar cok calistirirsak o kadar cok mu hacim elde ederiz yoksa haftada 1 omuz calissam da ayni sonucu elde edebilir miyim? Simdiden tesekkurler

Merhaba arkadaşlar . Sorum şu : ben omuz hacmini arttirmak istiyorum . Bunun icin haftada iki kere agir omuz antremani yapmaya basladim. Haftada 4 gun spora gidiyorum. Bolgeyi ne kadar cok calistirirsak o kadar cok mu hacim elde ederiz yoksa haftada 1 omuz calissam da ayni sonucu elde edebilir miyim? Simdiden tesekkurler

ben haftada 2 kez calıstıyorum ve omuz bölgem en iyi bölgem diebilirim tabi bu insandan insana değişir. ben her antremanda 2 farklı press hareketi yaparım. ve acısları bol tutarım örnek vereyim

dumbell shoulder press 4x12
side lateral raises 3x12
rear lateral raises 3x10
arnold dumbell press 4x12
barbell front raises 3x10
side lateral raises 3x12
upright row 3x15
side lateral raises 1x20

yana açış hareketlerini cok fazla ağr kilolarla girme 5 ve 7,5 kg arasında nizam iyaparak daha iyi hissedersin ben öyle uyguluyorum. press hareklerini ağır yapmaya calıs

bu programı uygulacaksan 6 ayı geçmiş olmanı önerrim ve günlük proteinin yüksek olmasını önerrim
;)

Son düzenleme:
Eyvallah sagolasin zaten gunluk 130 gr gibi bi protein alimim var. Yas 18 . Omuz : 124 gogus :104 kol:40 bel :83 . Var mi baska tavsiyesi olan?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ri-omuz-ba-lar-p-t9119.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı