omuz ağrısı bakar mısınız

enter33

Üye
Beyler 2 sene once spora yeni başladığım zamanlarda sol omzumdan bi sakatlik gecirmistim, 2 sene sonra, gecen hafta bugün omuz calisirken ayni yerde hafif agri hissettim onemsemedim. Hafta icinde basketbol antrenmanimdana sonra falan azcik hissettirdi fakat bugün yine omuz calisirken baya ağrıdı, simdi size sorum ne yapayim ? Aklimda sadece omuzu bi muddet es gecmek veya cok hafif girmek var. Bu dönem ara vermek istemiyorum zaten yeterince ara verdim.[DOUBLEPOST=1429902669][/DOUBLEPOST]Bide göğüste falan agrima yapar mi göğüs calisirken sikinti yasayabilirim diye cok korkuyorum. Agri eklemde

Fiziksel olarak inceleyebilecek bir hocaya git ayrıca bir ortopediste gitmeni öneririm. Kolay gelsin.

barla yapılan çalışmalarda daha çok zorlanır hareket kabiliyeti sabit oldugundan eğer dambılla çalışırsan hareketi kendi isteğine göre yönlendirip omzu az zorlayabilirsin.

Eyvallah teşekkür ederim. Bu gün bi sıkıntı yok cok şükür peki göğüs calisirken bi problem olur mu sizce iyice ısınıp standart programi uygulamayi düşünüyorum pazartesi

Dambıl press yaparsan daha az zorlarsın iyi esnetirsen ve omuzları geri çekersen fazla gerilim hissetmezsin bende yaşadım aynı durumu halen devam ediyor eklem desteğe basladım 2. Kutu ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gogus -sirt calisirken omuz devreye ister istemez girer veyhaut cok hafif agirliklarla izole hareteler yapacaksin. Boyle durumlarda en sagliklisi, ust vucut calismasina 1 hafta ara verip, durumu gozlemleyerek, gun asiri bacak calismak veya cardio+bacak calismasini istege gore kombinlemektir.

Back
Yukarı