İamacheater
Üye
mezura ile sağ omuzdan aldım arkadan dolandırdım sol taraftan geçirdim tekrar sağa kadar getirdim yani tam dairesel olarak aldım sanırım öyle alınıyor 102 cm çıktı. Boyum 1:72 cm kilom 55
İlla 55kg da vücudum olsun dersen bulk olacaksın 70kgları göreceksin sonra diyete girip 55kgda sabit kalacaksın hem kaslı hemde istediğin kiloda olacaksın![]()
Doğru ölçü aldıysan,bence omuzların dar.
AxiboY bu konuyu biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz?Yani neden 55 kg den 70 e çıkıp geri 55 e inmesi lazım?Direk 55'de kas yapsa olmazmı?
@surakings,bu kiloda kalarak ancak vücudunda ki yağ kütlesini atar kas kütlesini arttırır.
Oysa 70 kiloya bulk ile çıkar (kas kütlesi artar) definisyona girerek 55'e iner ve yağsız kas kütlesi kazanmış olur böylece.
Yani yağ yakmayarak kas kütlesi nasıl kazanabilirsiniz ki?aynı kiloyu koruyarak.
Ama benim kilo vermem lazım daha fazla kilo alırsam olmaz zaten Kilo sınırındayım şuan.
38 kg ye düşmem lazım.Düşünce kas çalışarak ve kilo alarak 48 e çıkıp geri 40 laramı inmem lazım?(Kas kazanmak için.)
bir de omuz genişliği bele göre hesaplanmaz mı yani size göre dar olan bir omuz ince bir bele göre geniş bir görüntü kazandırabilir.
bildiğim kadarıyla ben ölçüsü x 1.5 olayı vardı, beli 80 olan birisinin omuzu 120 ve üzerindeyse geniş sayılıyordu.
Arkadaşlar bugün ölçüm Göğüs 90 cm Omuzlar 107 cm olmuş
Hayretler içindeyim 3günde 5cm ölçü nasıl aldın merak etmiyor değilim ?