Omuz çevrem dar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 16 yaşındayım.Omuzlarım biraz dar ve fitnessa gidiyorum.Orda omuz ve göğüs çalışıyorum.Evde yapabileceğim 3 5 hareket varsa söyler misiniz veya fitnessta etkili çalışmalar.
Vücut ölçülerim şöyle:
Boy:1.78
Kilo:88
Omuz:116
Göğüs:97

omuz genişletmek için yan omuz çalışman faydalı olabilir
birde benim görüşümce aşırı trapezlerde omuzlarını dar gösterebilir

evet yana açışlar omuzu genişletir ama omuz genetik olarak darsa çok geniş bir omuza sahip olunamaz bu durumda omuzu kaslarla doldurmak gereklidir ayrıca beli inceltmekte omuzu geniş gösterir

Balboa 7 ve devasinin dedikleri dogru bunlara ek olarak.. bacak idmani ve sirt kanat idmanlarinda da iyi calismalasin yaptin her squatin ust vucuda etkisi oldugunu artık her bilinccli sporcu biliyor onun disinda iyi gelismis kanatlarda omzunu genis gosterir ve tabiki beslenme cok onemli..

İlk yorumda arkadaş söylemiş bende istemsizce trapez kası var ve bayağı belirgin boynum üçgen şeklinde iniyor o yüzden sordum sporda önereceğiniz hareketler var mıdır?
Fitness çalışma kağıdım

Omuz başlarını kısa sürede çok devasa yapamıyacağınız için yan omuzun size kazandıracağı genişlik tatmin edici olmuyacakdır geniş bir görüntü istiyor iseniz latissimus dorsi yani kanat kaslarınıza yüklenin kanatlar büyüdükce omuzlarda geniş görünecekdir

Omuz başlarını kısa sürede çok devasa yapamıyacağınız için yan omuzun size kazandıracağı genişlik tatmin edici olmuyacakdır geniş bir görüntü istiyor iseniz latissimus dorsi yani kanat kaslarınıza yüklenin kanatlar büyüdükce omuzlarda geniş görünecekdir
Çalışma kağıdı işe yarar mı peki fotoğrafını gönderdim

bu adaptasyon programı gibi duruyor 1 ay devam et sonra temel programa geçiş yaparsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı