Pis bi ağrı. Hayır acısından değil daha çok korkusu pis, lan noldu derken şarkısını söyletiyor adama, felç mi inecek diyor insan.
dünkü antremanımdan sonra benimde omuriliğimde bir ağrı başladı. sırtımın tam ortasında tek noktada hissettiğim bir ağrı, gerçekten çok rahatsız ediyor... bugün idman yapmadım bu yüzden. Angelossi senin ağrın geçti mi ?
Doktora gidip teşhis almanız en doğrusu.üst üste mesaj yazdığım için üzgünüm ama sanırım ağrının sebebini buldum. sırta çekiş hareketini yaparken ayağımı yere sağlam basmadım, uzattım. yani tüm yük omurlarıma bindi.. gidip hafif ağırlıklarla mı çalışmalıyım yoksa iyileşene kadar idman yapmıyayım mı? yardımcı olursanız sevinirim
Doktora gidip teşhis almanız en doğrusu.
Burada size yapılacak en ufak bir yanlılş yönlendirme kalıcı hasarlar doğurabilir, çünkü çok hassas bir bölgeden bahsediyoruz.
Kesinlikle doktora görünmenizi ve doktorunuzun tavsiyelerine göre sporunuzu şekillendirmenizi öneririm.
Genel olarak ise sakatlanan bölgelerdeki ağrılar tamamen geçene ve doktorun olumlu tavsiyesi alınana kadar spor yapılmasını ve sakatlığın üzerine gidilmesini önermem.
Şahsi olarak sakatlıktan çok çektim ve çok tecrübe edindim, size tek önerim budur.