tuçe
Üye
arkadaşlar şuan kilo verme aşamasındayım yani şuan tek hedefim yağ yakmak istediğim kiloya inmek diyet yaparken bazı yabancı bloglara bakıyorum yemeklerinin yanında omega3 demir folikasit b6 b12 gibi haplar alıyorlar..çünkü malum her zaman evimizde balık et tavuk olmuyor ve hergün yeme gibi bi durumum yok o yüzden bende artık kullanmaya başlayım diyorum araştırdım folikasit vücutta acayip ödem yapıyormuş b12 ve demirde kullandım ama çok iştah açan şeyler bende bıraktım ..omega 3 hapları sizce kilo aldırırmı kullanan varmı aranızda veya diğer hapları kullanan varsa aranızda cidden merak ediyorum yorumlarınızı .
birde doktoramı yazdırıyoruz yoksa bizmi gidip alıyoruz.. bu haplar kilo aldırır diye korkuyorum çünkü kilo almak isteyenler deli gibi balık yağı hapı yani omega3 hapı içiyorlar ama neyapayım sağlığımı kaybetmekten korkuyorum ve vücuduma yeterli derecede besin alamadığımı düşünüyorum bu yüzden bende haplarını alayım diye düşündüm yorumlarınızı bekliyorum
birde doktoramı yazdırıyoruz yoksa bizmi gidip alıyoruz.. bu haplar kilo aldırır diye korkuyorum çünkü kilo almak isteyenler deli gibi balık yağı hapı yani omega3 hapı içiyorlar ama neyapayım sağlığımı kaybetmekten korkuyorum ve vücuduma yeterli derecede besin alamadığımı düşünüyorum bu yüzden bende haplarını alayım diye düşündüm yorumlarınızı bekliyorum