Omega 3 balık yağı kilo aldırırmı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tunerboy

Yeni Üye
Herkeze selam 1.80 boyundayım 64 kiloyum 5 aydır bosy yapıyorum optimum whey protein kullanıyorum kilo almam lazm omega 3 balık yağı kilo aldırırmı yoksa gainer mi kullansam daha iyi olur sizce hangisi spora başladığımda 57 kiloydum !

Omega 3 yağ asitleri;
- kalp-damar hastalıkları riskini düşürür.
- Kansere karşı etkilidir.
-Hafızayı güçlendirir.
-Kilo verdirir. Yağ yakıcıdır bu nedenle iştah açabilir ve halk arasında kilo aldırıcı olarak bilinir.
-Eklemlere yararlıdır.
- Kanı sıvılaştırır tansiyonu düşürür.

Yararları say say bitmez.. Biraz daha araştırmaya gayret edelim..

balık yağı hapı içerek tabikide kilo alınmaz ancak iştahı açtığı söylenir...

b vitamini için de aynısı geçerlidir...

gaıner al tabıkı kılo almak ıstıyosan eger ...

ya gainer alırımda diyorumki bana yağ olarakmı kilo adırır yoksa kas olarakmı acaba ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:58 ----------

hasan anormal olan nedir kardeşim ?

biraz arama yap forumda hic degilse oku araştır her yerde yağın yağ ile yakılmasından bahsedilir..

heleki millet kilo almak icin bi tarafını yırtarken sen omega 3 kilo aldırırmı diorsun sence aldırırmı :)

hocam banada kilo aldırı dedi kilo aldırıyomuş bu yağ

birşey yiyerek kas şeklinde kilo almak istiyorsanız, ihtiyacınızın üzerinde protein ve karbonhidrat alıp, bol bol body çalışın.
başkayolu yok.
omega hapıymış, kilo hapıymış uğraşmayın.
omega haplarında yukarda yazdığım gibi sadece 1-1.5gr civarında yağ bulunur, çok yararlı bir yağdır ve vücudun normal işlevlerini organların çalışmasını çok daha rahat yerine getirmesni sağlar, onun dışında kalori olarak görmeyin bunu.
1 gr yağ sadece 9 kaloridir.

gainer konusunda ahkam kesecek bilgim yok
ben almaya çalışan değil de "kilo vermeye çalışan" grubundayım :)

kiloyu yağ ile almak kas ile almak diye bir şey yok hiç bir insan saf kas alamaz illaki yağ da alırsın ancak bunun miktarını asıl belirleyen şey besin takviyeleri değil senin beslenme şeklin ve antremanındır...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı