Olmuyor arkadaş, olmuyor.

Ya kilo alamıyorum bir türlü arkadaşlar , yeter artık cidden daralmaya başladım , kilo almak için nefret ettiğim şeyleri yer oldum , antremandan sonra bütün gün yatıyorum , okul yok bişey yok bu sene , bi hastalığım olmadığında 7-8 öğün yiyorum , midem ağırsa bile en kötü 5 öğün yiyorum.

Geçen yıl doktora gittim , parazit vs çıkmadı.Sorun ney arkadaş ya.Antreman dışı efor sarfettiğim hiçbir şey yok , asosyal oldum , kilo aldıktan sonra gezecem diye.

Aşağılık kompleksim felan yok ama istediğim şeyleri giyemedikçe , dışarı çıkma hevesim kaçıyor , yani millet ne der diye değil.

Halime şükür ediyorum gene benden çok daha zayıfları var , Allah yardımcıları olsun inşallah , yaşamadan bilinmez gerçekten zayıflıkta çok kötü , çöp gibi kollar , dar omuzlar , üzerinize hiçbir şey oturmaz , sürekli etrafındakiler seni ezme çabasında olur.Dediğim gibi genede 3-4 yıl önceki halimden çok iyiyim.

Benim sorunum , bu kadar özel hayatımdan kısıp , kendimi zorlaya zorlaya 7-8 öğün yiyip gene fazla bir kilo alımı göremeyince moralim bozuluyor.Artık son çare weider + amino asit kullanacağım.Gene olmazsa lanet olsun bırakıcam sporu felan niye kendimi yiyip bitiriyorum ki 7-8-9 öğün yiyip kilo alamıcaksam.

Body geçmişim ise , 3 yıl önce evde şınav , mekikle başladım , 2 yıl önce salona gittim ama haftada 6 gün gidince , beni perişan etmekten başka birşeye yaramadı , geçen yıl 3 ay gidebildim , şuan ise 1.ayımı dolduruyorum.Hani 1 ayda Taylor Lautner gibi kaslarım olsun demıyorum , benim derdim kilo alamamak.

Kuvvet açısından da kötüyüm sanki , 1 ay oldu , Benc Press'de en fazla 45 yaptım , Scott Dumbell Pazu'yu 11 kiloda yapabiliyorum , Lat enseye çekiş 48 kiloyla çalışıyorum.

Vucudumun yapısına gelirsek , 1.78 boyum var , kilom tahminen 59-60'dır , omuzlarım geniş gibi , oda yüzmeden kaynaklı sanırım.Neyse fotoğraf çekip buraya koymaya çalışıcam.

Ama cidden bu kadar gaza gelip başlamışken , kilo almadığımı hissettikçe motive olamıyorum , etrafı kırıp dökesim geliyor.Hadi az yesem , tamam dicem.

Yas kac acaba? unluk aldigin ortalama kalori ne? Makrolarini biliyor musun? Hic gainer kullandin mi?

Yas kac acaba? unluk aldigin ortalama kalori ne? Makrolarini biliyor musun? Hic gainer kullandin mi?

18'ime yeni girdim.Günlük aldığım kaloriyi bilmiyorum ama 4-5 ana öğün ( genelde Makarna , Erişte , Karnıbahar tarzı yemekler , günde 2-3 yumurta , soğan(iğrensemde iştah açıyor) , Bal , Pekmez , Lor peyniri vs. ne bulsam yiyorum , yağlanarak bile kilo alsam olur yani :)

Gainer hiç kullanmadım , yukarıda da yanlış yazdım sanırım Weider diye özür dilerim , Kuzenim istediğin markayı yaz , sana Avrupa'dan getiriyim dedi.Forumdan araştırmalarım sonucunda , Weider Giant Mega Mass 4000 7 kg. bunda karar kıldım.Amino Asit olarak tam bir kanıya varamadım , likid olanlarını önerdiler.Salondan bir abi sağolsun Cretain getirecekmiş bana.Ya belkide 1-2 kilo almış olabilirim ama 2 aydır neredeyse kusacak seviyeye gelene kadar yemek yiyorum , çok daha fazla almam lazımdı.

Dediğim gibi özel olarak sarfettiğim bir efor , veya okul olsa tamam dicem.Bu sene kilo alıp , vucut yaptım yaptım , sonra üniversiteye gidicem bir daha bu kadar boş zaman bulamam.Yarın gidip tartılıcam , tam olarak kilomu yazarım , tahminen kilom 59 ,boyum dediğim gibi 1.78, inşallah 62-63 felan çıkarda motivasyonum o zaman tekrar üst düzeye çıkar :(

Son düzenleme:
tamamen bilinçsiz spor yapıyorsun . gitmişsin haftada 6 gün ve 3 ay sonra bırakmışsın . bu senede de daha 1 ay gitmişsin ve yeter artık diyorsun. ben daha pek bişey göremedim yni.

doğru düzgün haftada 4 gün spor (1 yıl kadar ) kilo başına 2 gr protein 5-6 gr karbo alıpda sonuç görmediğin oldu mu ?

tamamen bilinçsiz spor yapıyorsun . gitmişsin haftada 6 gün ve 3 ay sonra bırakmışsın . bu senede de daha 1 ay gitmişsin ve yeter artık diyorsun. ben daha pek bişey göremedim yni.

doğru düzgün haftada 4 gün spor (1 yıl kadar ) kilo başına 2 gr protein 5-6 gr karbo alıpda sonuç görmediğin oldu mu ?

Yanlış anladın , salon hocasının yanlış yönlendirmesiyle 2 yıl önce, Haftada 6 gün gitmiştim , şuan 1 gün çalışıp 1 gün dinleniyorum.Geçen yıl 3 ay gittim sonra iş yüzünden mecbur bıraktım.Bu sene 1.ayım doluyor , benim derdim kas değil , vucudumun yapısı zaten kilo aldıkça güzelleşecek gibi duruyor , benim derdim , günde 7-8-9 öğün yiyerek kilo alamamam.Doktora gittim iğrenç tahlillerle uğraştım , hiçbir şey çıkmadı.

Son düzenleme:
anladım düzensiz spor yapıyosun ama problem bu değil. beslenmeni yazarsan sağlıklı yorumlar alırsın.

bide spor geçmişim 3 yıl yazmaman lazım toplamda 4 ay salona gitmişsin doğru değil mi öyle anladım ben?

anladım düzensiz spor yapıyosun ama problem bu değil. beslenmeni yazarsan sağlıklı yorumlar alırsın

Üstte yazdığım gibi , belirli bir düzenim yok , midemde bir ağrı olmadığı sürece 7-8 bazen 9 öğün yiyorum ,en kötü 5 öğün , ne bulsam yiyorum , günde 2-3 yumurta , evde ne yemek olursa öğün başına 2 tabak bazende 3 tabak yiyorum , genelde makarna yaptırıyorum , ısıtıp ısıtıp bütün gün yiyorum , bizimkiler karnıbaharı çok seviyor bende genelde Makarna + Karnıbahar ile öğünlerimi devam ettiriyorum , bunların yanında Lor peyniri , süt , bal , pekmez , ceviz vs. yiyorum.

Son düzenleme:
bunları az yağğlı az tuzlu yiyorsan kilo yapmıycak besinler . fast food denemelisin biraz. patates kızartması vs .. kilo aldıran yemekler ye

böyle kilo alınmaz öğün sayısını azalt günde 4 öğün yap ve öğünlerin tamamını gün içine yay aralarındaki süreler eşit olacak şekilde ve bu dört öğünün tamamında sağlam beslen, öğünlerinde proteini arttır karnıbaharla olmaz

7 öğünün her birinde 2-3 tabak makarna yiyorum demişsin heralde makarnayı bir ölçek koyuyorsun :)

supplementlerden de o kadar ümit etme

Son düzenleme:
yaktığından fazla kalori alırsan kilo alımı başlar bunu yağ veya kas olarak almakta senin elinde.hesabını düzgün yap gerekirse doktora git mutlaka yaparsın.

Psikolojik olarak kötü durumdayken açtım bu topici , şuanki düşüncelerim , ben çalışıp , yemek düzenimi bozmadan , disiplinli çalışacağım , gerisini zamana bırakacağım.

Bugün arkadaşlar geldi , baya gelişmişler , yarışmalara hazırlanıyorlar , hatta 13 yaşındaki bir çocuk benden kaslıydı bugün :) Ama Allah daha çok versin , beni motive etti bu :)

İnşallah size çok güzel bir before-after albümü sunabilirim 6 ay sonra :)

Back
Yukarı