Olimp Nasıl Bir Markadır - OLIMP BCAA XPLODE'u önerir misiniz?

Arkadaşlar,

Toz formda BCAA kullanmak istiyorum. Gönül ister ki Scivation alayım, ancak heryerde bitmiş maalesef.

Olimp BCAA xplode gözüme çarptı. Bildiğim bir marka değil maalesef. Acaba, nasıl bir markadır ve bu ürünü kullananlar tavsiye ederler mi? Piyasada bulabileceğim başka gerçekten kaliteli toz BCAA ne tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.
 
Eyvallah çok sağol. Universal'in bu ürününden haberim yoktu. Gayet kullanımıma uygun bir ürün. Ben ekstradan glutamin alıyordum zaten, sadece bunda da glutamin olduğu için dışardan aldığım glutaminin oranını biraz düşüreceğim.
 
weider premium bcaa en süperi sağlam etki istiyosan ondan al gerisi hikaye
 
Universal Atomic 7'nin içinde Citrulline Malate var. Dolayısıyla bunu alırsam, sanırım halen kullanmakta olduğum Ultimate Nutrition Arginine Ornithine Lysine ni kullanmamam lazım. Zira ikisi fazla gelecektir diye tahmin ediyorum.
 
Back
Yukarı