Olan kası kaybetmek...

Bu sporu 7 aydir yapiyorum hersey mart ayina kadar guzeldi 181 boyum 67 kgydim basladigimda ise 58 kgydim kolum 28 den 33 olmustu gogusun alt tarafini mukemmel sekilde kesmistim ve bunun yaninda izole p.tozu kullaniyodum ama nisan ayindan sonra yag oranim artmaya basladi kas kutlem azaldi ve gelisimim durmustu kolum 31.5 cm e kadar dustu 5 aydir da supplement kullanmiyorum. Metabolizmam cok hizli ama suanki boy 179 kilom ise 76 kolum ise yagli 33cm gogusumun altindaki kas cizgileri kayboldu. Ve spora ara vermedigim halde. Basladigimdan beri hoc spora ara vermedim sadece haftanin 5 gunu geliyorum. Sizce ne yapmam lazim ?

Kasları şaşırtın ve farklı taktikler deneyin, bunlardan önce yağ oranınızın az olduğu zamanlardaki beslenmenize geri dönün, demek istediğim çok yağlı şeyler yemeyin makrolarınızı çok ayrıntıya kaçmayacak şekilde hesaplayın. Günlük giren protein - karb miktarlarına dikkat edin. Belki de o zaman ki halinizi beğenip biraz boşlamış olabilirsiniz fakat bu sporda hep sıkı olmak maalesef şart.

Back
Yukarı