olamaz :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aŞoT34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aŞoT34

Yeni Üye
Selam, Bir göğsüm şişik diğeri küçük
arkadaşlar ne yapmam lazım çok sinirimi bozdu bu olay.
Sol göğsüm şişik sağ göğsüm sönük
Bench açış yaparken 10 sol 10 sağ yaptıktan sonra 4 sette ek olarak
10ar kez sağ göğüs çalışarak arayı kapatabilirmiyim ? :(

NOT: Resim küçükken fark daha iyi görünür.

Eklentiler

• 05042009.jpg
    05042009.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 417
Peki,ben bench pressden sonra dambıl açış yapıyordum. dambıl açış yaparken arkadaşım ellerimi aşşağı doğru itiyor.o zaman once dambıl press ve sonra dambıl açış(d. fly) yapayım dimi ? cevap için teşekkürler bu sporda yeniyim bu arada salona baslayalı 1 ay oldu

Son düzenleme:
Edit sürem geçtiği için devam ettiriyorum mesajı bugun hocama gösterdim büyük bi fark yok dedi dert etme. Salondaki bazı arkadaşlarada sordum onlardada ilk başlayınca böyle dediler sonra gide gide fark kapanıyormuş tam olmasada.duyunca içimdeki kötü his gitti :D

Evet once press, sonra acis mantikli bir secim olur. Daha yeni basliyorsaniz, arkadasinizin ellerinizi ittirmesine falan gerek yok. Once vucudunuzun antremanlara adapte olmasi lazim, bu surecte asiri zorlamalardan kacinmalisiniz. Hareketleri nizami bir sekilde yapip, beslenmenize, uyukunuza dikkat etmeniz yeterli simdilik. Bu arada simetri ile ilgili forumda yeterince baslik var. Lutfen forumda arama yapin baslik acmadan once. Sorunuzu bu seferlik cevapladim ama forumun duzeni adina ayni konularin konusuldugu basliklari kapatiyoruz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı