Okulda Proteinli Birşey Bulamıyorum !

Lise 1. sınıftayım.Sabah bol proteinli güzelce kahvaltımı yapıyorum.Okulum 8.15-15.50 arası.Okulda döner,köfte vb. şeyler var ama malum bolca yağlı şeyler bunlar.Amacım beslenmeden yağı kısarak yağ yakmak.Bu yüzden tüketemiyorum bunları.Zaten antrenmana da okuldan sonra gidiyorum o yüzden doğru düzgün beslenemiyorum antrenmandan önce de.Okulda bulunabilecek proteinli şeyler veya okula götürülebilecek türden şeyler arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

bırakın şu light işleri kardeşim bak ayçiçek sana yağ falan dışındaki bütün yağlardan ye hiç çekinme sadece karboyu kes.yani tonbalığı alıcam diye light alma dediğim gibi yarım litre süt 1 tam 1 de yumurta beyazı ve haftanın 2 günü oklua giderken badem al 1 paket 2 günde bitir onu.

bırakın şu light işleri kardeşim bak ayçiçek sana yağ falan dışındaki bütün yağlardan ye hiç çekinme sadece karboyu kes.yani tonbalığı alıcam diye light alma dediğim gibi yarım litre süt 1 tam 1 de yumurta beyazı ve haftanın 2 günü oklua giderken badem al 1 paket 2 günde bitir onu.
İyimiş (: öğlen yemeği problemim çözüldü.Antrenman öncesi hafif basit şeker alıyorum enerji için problem olur mu ?

almasan dah iyi şeker dediğin tatlı zehir .d
ben hurma yiyiorum sende al eve antreman dan yarım saat önce 5-8 hurma ve bi bardak süt iç antremandan sonrada yağsız protein almaya bak.

bende lise 4 öğrencisiyim. akşamdan tavuk göğsü haşlıyıp koyuyorum bi kaba. öğlen okuldada 1 bardak ayran ile yiyorum.
yaklaşık 30gr protein alıyorum. bence yeterli.

ton balıklı ve yeşillikli kepekli tost ekmekleri için tostlar.Yumurta beyazından yapılmış içine bal koyabilirsin crep tarzı dürümler öğlene doğru tüketirsen ve folyo gibi bir şeye sararsan kokuda yapmaz.Merak etme yicek götürünce karizman çizilmez.

aynı dert bizdede var sınıfa brşeyler götürürüm ancak sınıftakiler saldırıyor gerçekten :D

Ben lisedeyken çok çektim bundan malesef öğle arası dışarı çıkmak yasak oldugundan eve gidemezdim evden de birşey götüremezdim sınıftakilere ayıp olmasın diye. Giderdim form püskeviti alırdım saf saf :D Şükür lise bitti 2.kez sınava hazırlanıyorum bu sene sınava evimde annem saolsun iyi beslenmeye başladım bu sene baya bir fark atıcam.

Back
Yukarı