Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben VG ye yeni başladım aslında VG bile denmez benimkine ama. Evde yay,dambıl,şınav ve mekik yapıyorum. 2 hafta felan oluyo. 15 yaşındayım. boyum 1.80 kilom 74 yağlarım var ve onları yakmaya çalışıyorum zaten bi takımın altyapısında kalecilikde yapıyorum. Öğlenleri okula ne götürebilirm kantinde sadece simit ve poğaca var. Ben protein ağırlıklı beslenmek istiyorum sizin tavsiyeleriniz neler ?
İyiki açmışsın bu konuyu bende yeniyim benimde işime yarayacak.yine bu sitede gördüm protein bar yapımı diye onu yapıp götürsek yararı olur herhalde diye düşünüyorum
İyiki açmışsın bu konuyu bende yeniyim benimde işime yarayacak.yine bu sitede gördüm protein bar yapımı diye onu yapıp götürsek yararı olur herhalde diye düşünüyorum