marjiinalego
Üye
Arkadaslar Okan Universitesi beslenme diyetetik e girmeyi dusunuyorum buraya giden veya bilgisi olanlar sizce gidilir mi pisman olur muyum kampusude tuzlada bu arada
Yeditepe cok zuppe insalar varmis ortamda cok ayrimci bir okul diye duydum bilgilerinizi paylasirmisiniz.Girebilirsen Yeditepe ye gir derim
Yeditepe cok zuppe insalar varmis ortamda cok ayrimci bir okul diye duydum bilgilerinizi paylasirmisiniz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben bu sene giricem de inşallah biraz arastirdim oyle dediler icim karisti yaEski kız arkadaşım oradandı hiç alakası yok![]()
Ben özyeğindeyim araştır öyle bi bölüm varsa gel özyeğine herşey çok güzel züppe olayı da yokArkadaslar Okan Universitesi beslenme diyetetik e girmeyi dusunuyorum buraya giden veya bilgisi olanlar sizce gidilir mi pisman olur muyum kampusude tuzlada bu arada
20bin nüfusluk okulda her türden insan var tabii ki .7. Senem ben ayrımcılık falan görmedim kimse zaten pek bilmez kim burslu kim değil önemi de yok.Yeditepe cok zuppe insalar varmis ortamda cok ayrimci bir okul diye duydum bilgilerinizi paylasirmisiniz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TIP mi okuyorsun?7.senem diyince?20bin nüfusluk okulda her türden insan var tabii ki .7. Senem ben ayrımcılık falan görmedim kimse zaten pek bilmez kim burslu kim değil önemi de yok.
Bu arada Özyeğin üni de istediğin bölüm var mı bilmiyorum ama kesinlikle o da çok iyi bir tercih olur.
evetTIP mi okuyorsun?7.senem diyince?