Ogame

Ogame rekorları:

Yer: 1. Evren
Saldıran: SecretLoser
Savunan: Cyberian

Su filolar birbirlerinin etrafinda bulunuyorlar 09-11 12:09:08 tarihinde karsi karsiya gelmislerdi:

Saldiran SecretLoser ()

Tip H.Avci Komuta Gem. Muhrip
göster. 18819 5144 110

Savunan Cyberian ()

Tip K.Nakliye B.Nakliye H.Avci A.Avci Kruvazör Komuta Gem. Kol.Gem. Geri Dön. Cas.Sonda Bomb.Gem. Sol.Uydu Muhrip Gaus Topu Iyon Topu Plazma Kalkan Kub.
göster. 438 99 7150 6 111 4435 2 809 36 50 49 380 18 1 6 1

Savasi kazanan olmadi ,her iki tarafin filolari da geldikleri ana gezegene geri dönüyorlar

Saldiran taraf toplam 85814000 ünite kaybetti.
Savunan taraf toplam 354738000 ünite kaybetti.
Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 88276200 Metal ve 43512000 Kristal.
Bir Ayin ortaya çikma sansi 20 %

Yer: 1. Evren
Saldıran: Dionemimass
Savunan: Emp

Su filolar birbirlerinin etrafinda bulunuyorlar 08-29 07:20:21 tarihinde karsi karsiya gelmislerdi:

Saldiran Dionemimass ()
Tip H.Avci Kruvazör Komuta Gem. Muhrip
göster. 28620 1116 2598 100

Savunan Emp ()
Tip K.Nakliye H.Avci Komuta Gem. Kol.Gem. Geri Dön. Cas.Sonda Sol.Uydu Muhrip H.Lazer Gaus Topu Plazma Kalkan Kub. B.Kalkan Kub.
göster. 66 23379 3586 2 5 11704 312 10 60 7 3 1 1

6 uzun ve buyuk roundtan sonra ogame.com.tr nin rekor savasi

Savasi kazanan olmadi ,her iki tarafin filolari da geldikleri ana gezegene geri dönüyorlar

Saldiran taraf toplam 122923000 ünite kaybetti.
Savunan taraf toplam 139925000 ünite kaybetti.
Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 54909300 Metal ve 23898600 Kristal.

Yer: 2. Evren
Saldıran: Darkness
Savunan: Zagrina

Savasi saldiran taraf kazandi!
Ele geçiriyor
741039 Metal, 634480 Kristal ve 730815 Deuterium

Saldiran taraf toplam 35551000 ünite kaybetti.
Savunan taraf toplam 204989000 ünite kaybetti.
Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 48624600 Metal ve 23418000 Kristal.
Bosta bulunan anormal miktardaki metal ve kristal maddeleri birbirlerini çekiyor ve gezegenin etrafinda bir uydu olusturuyorlar

''TEKKEN '' oynayan yokmu peki TEKKEN TAG, TEKKEN 5 ?. bursa eskişehir antalya 1. yim :D

Bu oyunu 10. evrende oynamıştım.Bağımlılık yapıyor.Bir tür hastalık,uyku uyutmuyor.Çok zor bırakabildim.En iyisi hiç başlamamak.Kimseye tavsiye etmem...

bu oyun ne yaa ilk defa duyuyorum..Türk oyunu deil heralde...Biraz ayrıntılı anlatırmısınız.....Sistem gereksinimleri neler peki....Onları da yazarmısınız...bana az sistem gerektiren bağımlılık yapan bir oyun lazım zate..

sarc4stic Oyuna başlamak istiyorummm....CDsini falan nerden bulabilirim...Hangi gezegendesiniz.Oraya kayıt olayım...Biraz ayrıntılı anlatırmısınız...

Online oyun oynamak için sadece bir adet web browseri gerekiyor ama explorer sorun çıkarabilir o yüzden firefox yada operayı öneririm. http://www.ogame.com.tr adresinden isterdiğin evrenekayıt oluyorsun ve oynamaya başlıyorsun. Son evrenlerden alman daha iyi olur(şu an 18.evren).

bu oyun tek cümleyle özetlenecek ise
'sahip olduklarınızın size sahip olması'dır. şiddetle uyarıyorum. sakın ola başlamayın.
çok kalleşçe bir sistem geliştirmişler.
ilk başlarda 'aman ne olacak günde 1 girerim ölee takılırım' diyorsunuz. hakikaten de ilk başlarda günde 1 - 2 den fazla girmenin bir anlamı yok zaten. ama sonradan kim ne derse desin sizi kontrolüne alıyor oyun. 'bu kadar emek verdim, boşa mı gitsin' deyip bırakamıyorsunuz. ben 45000 puanda falan bıraktım ama hakikaten kendimi sigarayı bırakmış gibi hissediyorum. HİÇBİR getirisi yok!!!

))"

maxsımum kım dır duydunuzmu o oyun da :D fare yım ya ama bırkadım artık bitefigt oynuyorum knigt oynuyormusunuz sız ben 78 cı leveldeyım knigt a bıtıyorum ben uzun suredır playerıyım :D

15. evrendeyim şimdilik 107859 puanım var. daha da yükseliyorum. ittifağım 57. alay

8. Evrende bir ara ilk 30daydım. Sonra bu oyunun ömrümü yediğini farkedip kaydımı sildim.

emrah dedi:
body buıldıng yada turkforum dıye ıttıfak kuralımmı nedersınız
emraha katılıyorum.ogame oynamak isteyenler 29.evrene kayıt olsunlar orda ittifakta yaparız.
29.evrene kayıt olmak için elinizi çabuk tutarsanız iyi olur(oynamak isteyenlere duyrulur :D )

5. evren 185.000 puandayım, ittifakım yok ama bizim evrende yeni bişey çıkmış ittifaktakiler ortak saldırabiliyolar başka birine, bu nedenle acil ittifak arıyorum. bu özellik 5-10-15-20. evrenlerde varmıs

bende merak ettim üye oldum, da bu ne beee grafik yok aksiyon yok, text baba text, eskiden taaa 90 ların ortasında vardı text oyunlar msdosta strateji, her düşmana ram veriyodun bi miktar o rama göre zekileşiyolardı, bisürü ünite kuruyolardı, sende kuruyodun, sora galaksiye açılıyodun, orda 10 tane düşman anca oluyodu, yine üniteleri basit grafiklerle görüyodun siyah beyaz da onda bile ses vardı savaş olunca bazırdan acayip atraksiyon ses geliyodu, anladığım kadarı hiç ses ok sıfır ses ogame, baba online oynuyosan grafik olucak süpper olmasın gerek yok, ammaa iinsan görmek ister aksiyon, pc başında saatlerce oturup düz ekrana bakmak zevkmez sıkar, adamı delirtir arada nete bakiyim dersin sabah olur ( bak sabah oldu) bu metal niye yükselmiyooo? yarın silecem bu hesabı simcity online bile baydıydı bu feci bişey, hareket yooohh.

edit (Blitz) : Mesajını editledim. Forum Kurallarını oku.

tahribat dedi:
bende merak ettim üye oldum, da bu ne beee grafik yok aksiyon yok, text baba text, eskiden taaa 90 ların ortasında vardı text oyunlar msdosta strateji, her düşmana ram veriyodun bi miktar o rama göre zekileşiyolardı, bisürü ünite kuruyolardı, sende kuruyodun, sora galaksiye açılıyodun, orda 10 tane düşman anca oluyodu, yine üniteleri basit grafiklerle görüyodun siyah beyaz da onda bile ses vardı savaş olunca bazırdan acayip atraksiyon ses geliyodu, anladığım kadarı hiç ses ok sıfır ses ogame, baba online oynuyosan grafik olucak süpper olmasın gerek yok, ammaa iinsan görmek ister aksiyon, pc başında saatlerce oturup düz ekrana bakmak zevkmez sıkar, adamı delirtir arada nete bakiyim dersin sabah olur ( bak sabah oldu) a.q bu metal niye yükselmiyooo? zigicem yarın silecem bu hesabı simcity online bile baydıydı bu feci bişey, hareket yooohh.
konusmalarına dıkkat et forum kurallarını hıc okumadın galıba bu arada sen onlıne sımılasyonlu oyun bulda ben gorımm sende oyunu sevmedıysen sorun yok oynama ama 1 evrende 30000 yakın kısı oynuyo 29.evren acıldı yenı sen dusun senmı sevmedın oyu nmu dandık

Back
Yukarı