Ofis otramında çalışanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RsM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RsM

Üye
Herkeze günaydınlar forum üyeleri...
Sizlere bir sorum olucak...
Ofis ortamında 9.00 iş başı 12.00-13.00 arası yemek ve 18.00 de çıkış..
Ama ben masa başı olduğu için sürekli oturmak zorundayım. Çok fazla hareketsiz kalıyorum bu bakımdan antramana gitmediğim veya gideceğim günlerde bu hareketsizlik den dolayı vucütta her hangi bir yağlanma yada başka nedenler olabilirmi....Değerli bilgililerinizi bekliyorum...

İyi günler...

Herkeze günaydınlar forum üyeleri...
Sizlere bir sorum olucak...
Ofis ortamında 9.00 iş başı 12.00-13.00 arası yemek ve 18.00 de çıkış..
Ama ben masa başı olduğu için sürekli oturmak zorundayım. Çok fazla hareketsiz kalıyorum bu bakımdan antramana gitmediğim veya gideceğim günlerde bu hareketsizlik den dolayı vucütta her hangi bir yağlanma yada başka nedenler olabilirmi....Değerli bilgililerinizi bekliyorum...

İyi günler...

Bende aynı şekilde çalışıyorum.Bu nedenle de kilo kontrolünde çok zorlanıyorum.Bizim gibi çalışanlar için hareket şart.Gün boyu harcayamadığın enerjiyi akşamları yakmak zorundayız.Bir ara saldım ve bayağa kilo da aldım şimdi atmaya uğraşıyorum.

Zaten verilen öğle yemekleri de kullanılan yağlarla falan sağlıklı değil.O da etkiliyor beslenmeyi.

sürekli oturup çalışamların metebolizması yavaşladığından gec kilo verıyor.Bende okulda evde sureklı oturuyorum ne yapacazki hayat boyle anca yazın 3 ay deniz git gel insan zayıflıyor kışın gene yaglanıyor

Back
Yukarı