Off Günleri Gereklimidir?

Nauplios

Üye
tabi yani hergün yaparız demiyorum ama haftada ne kadar gerekli yada vücut belli edermi ve hangi sıklıkla olmalı çünkü ben düzensiz boş bırakırım işim olur o gün spora gitmem ama 3 gün üst üste giderim bu off günlerini biraz açarsanız sevinirim

Off gününde vucudun kendini toparlar kaslar sen dinlenirken gelişir o günlerin senin programınla alakalıdır örneğin bir kas grubunu haftafa 1 kere çalıştırıyorsun tüm vucudunu haftada 2 güne bölersen 5 off günün olur eğer 3 e bölersen 4 olur mümkün olduğunca off günlerin antreman günlerinin arasında olsun örneğin 2 günlük bir programda pazartesi salı değilde pazartesi perşembe gibi

Off günlerini ayarlamak antreman rutininize göre değişir.Daha detaylı bilgi verirseniz ona göre yorumda bulunabiliriz.

salondaki antrenörün yaptığı programı kullanıyorum şuan her kas grubu var 1er hareket olmak üzere ( çoğunluğu diyelim) inşallah soruyu doğru anlamışımdır

Merhabalar , kirlilik olmasın diye yeni konu açmadım, off günlerde evde şınav barfiks benzeri hareketler yapmak sizce doğru mu?Yoksa iyice dinlenmeye mi bırakmalı?Teşekkürler

Merhabalar , kirlilik olmasın diye yeni konu açmadım, off günlerde evde şınav barfiks benzeri hareketler yapmak sizce doğru mu?Yoksa iyice dinlenmeye mi bırakmalı?Teşekkürler

Bir önceki gün göğüs veya sırt antremanı yaptığını varsayarsak yanlış bir hareket olur, zaten o bölgeler yeterince yıpranmışken tekrar o bölgelere çalışmak gelişimi yavaşlatır. Off günlerde iyice dinlenin.

Kaslar çalışırken gelişmiyor dinlenirken alınan protein ve diğer besin maddeleri sayesinde gelişiyor önce bunun mantığını kavramak gerek sonra off günler gereklimidir diye sormak gerek.

Back
Yukarı