OFF Günlerde Supplment..

Sakin olalim arkadaslar o arkadasimizda seni dusudugu icin solemistir yasin 18 den kucuk diye bende alayini iciyorum suppmnt. Ama belli bir orandan sonra karacigeri zorluyor tabikide o yuzden biz 2 ayda bir doktor kontrolune gidelim. :) kimse kimseyi kirmasin ...

bu mudur ? yorum yapmadan önce yapacagın şahsiyeti biraz kavramaya çalış tavsiye ederim.beni de öyle acıkınca yemek yiyen,set araları 5 dk olan,salona sohbet etmeye gelen, ''badici''lerle karıştırmazsan sevinirim.sanki küre girmiş gibi yorum atmanda şaşırtıcı

8. Ayında böyle bir supplement kullanımı yapıyorsan, gerçekten bir farklılığa, durgunluk döneminde seni ateşleyecek şeylere ihtiyacın olduğun zaman ne yapmayı düşünüyorsun? Küre de başlayabilirsin tabiki kendi seçimin.

Ben hem yaşından hem de spor geçmişinden dolayı erken olduğunu düşünüyorum bu kadar supplementin. Tekrar söylüyorum eğer bir fırsatın olursa mutlaka bir test yaptır. Kolay gelsin.

8. Ayında böyle bir supplement kullanımı yapıyorsan, gerçekten bir farklılığa, durgunluk döneminde seni ateşleyecek şeylere ihtiyacın olduğun zaman ne yapmayı düşünüyorsun? Küre de başlayabilirsin tabiki kendi seçimin.

Ben hem yaşından hem de spor geçmişinden dolayı erken olduğunu düşünüyorum bu kadar supplementin. Tekrar söylüyorum eğer bir fırsatın olursa mutlaka bir test yaptır. Kolay gelsin.

teşekkür ederim.eğer üniversiteyi kendi şehrimde olan antalyada kazanırsam araba almak yerine küre girip 600 lük bir naked moto almayı düşünüyorum. o zaman ateşlenecegim :) sanada kolay gelsin

Back
Yukarı