Off Günlerde Sıfır Karbonhidrat.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan treblek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar.
Günlük yaklaşık olarak 350 gram karbonhidrat alıyorum. Çok hafif şekilde kilo veriyorum definasyon denebilir. Aklıma böyle bir şey geldi de. Yarın ilk denememi yapacağım. Daha önce deneyen oldu mu? Ne gibi sonuçlar aldı?

Merhabalar.
Günlük yaklaşık olarak 350 gram karbonhidrat alıyorum. Çok hafif şekilde kilo veriyorum definasyon denebilir. Aklıma böyle bir şey geldi de. Yarın ilk denememi yapacağım. Daha önce deneyen oldu mu? Ne gibi sonuçlar aldı?
Eğer çok kısa bir sürede forma girmek gibi bir derdin yok ise off günlerinde karbonhidratı yarı yarıya kısman daha iyi olur yagı da antrenman günleri 10-15 gram kısıp off günlerinde fazla alabilirsiniz yağların sindirimi uzun oldugu için daha fazla tokluk hissi verir mesela kuruyemişler gibi

Sıfır karbonhidrat yapmak ve bunu sadece bir gün yapmak vücudunu enerji döngüsünü ve direkt kullandığı kaynakları olumsuz etkileyebilir. Belki de hedefin için uygun olmayabilir. Bunun yanı sıra sıfırlamak değil de azaltmak uygun olur diye düşünüyorum. Güzel bir sistem de çıkabilir ortaya.

Back
Yukarı