Off günlerde Karın+Cardio

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PraNgA4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

PraNgA4

Üye
Arkadaşlar FullBody Compound antrenmana geçiş yapacağım. Antrenman süresi olarak

40-50 dk ağırlık antrenmanı + 20 dk HIIT Cardio şeklinde olacak.

Durum böyle olunca mideye vakit kalmıyor off günlerimde (salı çarşamba cumartesi) 30 dk mide antrenmanı + 20 dk hiit cardio yapsam KATABOLİK etki yapar mı?

Bence katabolik etki ağırlık+kardiyo olduğunda daha fazla olur ağırlıktan sonra karın gir off günlerde de 30-45 dk kardiyo yap daha iyi olur ben öyle yapıyordum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence katabolik etki ağırlık+kardiyo olduğunda daha fazla olur ağırlıktan sonra karın gir off günlerde de 30-45 dk kardiyo yap daha iyi olur ben öyle yapıyordum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HIIT Cardio antrenman sonrası yapılıyor ve aksine anabolik etkiye sahip kan akışını hızlandırıyo 24-48 saat boyunca da yağ yakımına devam ettiriyor.

Soruma net bi cevap değil :D

Fullbody compound ile birlikte karın bölgesi için 5 dk dan fazla ayırıyorsan antrenmanın başlangıç kısmında bir şeyleri eksik yapıyorsundur. 3-4 set plank ve side plank antrenman sonuna eklemen yeterli olur. Ağırlık programındaki hedefin ağırlıkları sürekli arttırmak, durum böyle olunca 45 dk süre hızla uzayacak ona da kendini hazırla, üstüne HIIT yapamaz hale geleceksin. Haftada 3 gün antrenman başı yaklaşık 20 ile 25 set arası çalışıyorum 1:15-1:30 arası sürüyor, kardiyoları haftada 2 off günlerde yapıyorum.

Back
Yukarı