Yanlış hatırlamıyorsam senin kadar kilolu olan insanları direk sporla zayıflatmıyor uzmanlar.önce hafif hareketler ve diyetle destekliyorlar 100 kilo civarına gelincede spora gerçek manada başlıyorsun.Zaten şu aşamada 1 saat koş demek çok akıl karı değil zaten koşamazsın.Senin şunu unutmaman gerekiyor artık:ERTELEME YOK.Bu dönüş noktası,131 olmuyacaksın.Buradan çevireceğiz ve 70 kilo vereceğiz.Bu çok fazla bir kilo verimi.Bence ne olursa olsun bunu gerçekten uzman doktor kontrolünde yapılmalısın çünkü uzun bir aşama.9 ayda 45 kilo verenler var.1.5 senede 70 kiloyu doktor eşliğinde tabi uzman bir doktor diyetisyende demiyorum uzman doktor eşliğinde verebilirsin.Kan şekeri ölçümü vücudunla ilgili daha bir sürü şeyi ölçecekler.10 Kilo-20 kilo hatta 30 kilo vereceğim desen birkaç fikir söylüyebilirdim ama 70 kilo uzmanların kontrolünde olmalı.Kötü sonuçları olabilir.Bence abuk subuk maddeler,haplar kullanma.Onlar acizliğin belirtisi.Gayet sağlıklı bir şekilde verebilirsin diye düşünüyorum.Sakın kendi başına uygulama, diyet listende yanlış.Protein yok.Meyve kilo aldırmıyor veya tok tutuyor sanıyor çoğu kişi ama proteinle almazsan kan şekerini karıştırır üstelik sabah sabahtır adam gibi kahvaltı yapacaksın.Örnek: domates-salatalık,1 dilim diyet peynir,2 dilim çok tahıllı ekmek yanında şekersiz çay yada bitki çayı yada yeşil çay.O kadar yüksek kilolarda bu kadar kötü bir diyet yapamazsın.Öğlen tost most yemiyecek yanında birşeyler götüreceksin.Yoğurdu,salatayı,suyu ekmek olarakta kepek veya çok tahıllıyı eksik etmiyeceksin.Eti hayatından çıkarmıyacaksın.Haftada 3 gün yumurta yiyeceksin.Yani çok eksiğin var.Bu şekilde kilo veremezsin.O yüzden sürekli deneyip deneyip vaz geçiyorsun.Ya uzman kontrolünde vereceksin yada kendin program yapmaya çalışmıyacak bu konuları internetten 1-2 ay araştırıp mükemmel bir liste belirleyip öyle yapacaksın.
Son düzenleme: 25 Mayıs 2010