O.N Whey vs O.N Performance

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar herkese selamlar,elimde Optımum whey gold ve optımum performance whey var bunların zamanlamasını ne sekılde yapmamı onerırsınız.Sebeplerıyle bırlıkte yazarsanız sevınırım

ikiside whey protein.ilk önce birisini o bitince diğeri bitince öbürünü kullan.
ben günde 2 ölçek protein alırım.
1 .zaman sabah kalkınca
2.zaman hemen antrenman sonrası.

sabahları vücut proteine açtır.gece kasları besleyemediğimizden sabah kalkınca alınan 1 ölçek protein tozu kasları doyurur.

antrenman sonrasında da kas yıkımını önlemek için 1 ölçek protein tozu kullanılmalıdır.

Ikısıde whey bılıyorum fakat ıcerıklerı farklı bırı blend bırısı whey.Bu yuzden sordum aslında.Sabah whey antrenmandan sonra blend seklınde kullanmak ıstıyorum dogru mudur

---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:07 ----------

Ayrıca on performance karbonhıdrat ve yag acısından cok daha fazla on golda gore bu acıdan antrenman sonrasında on performancın daha etkılı olucagı kanısındayım.

Ikısıde whey bılıyorum fakat ıcerıklerı farklı bırı blend bırısı whey.Bu yuzden sordum aslında.Sabah whey antrenmandan sonra blend seklınde kullanmak ıstıyorum dogru mudur

---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:07 ----------

Ayrıca on performance karbonhıdrat ve yag acısından cok daha fazla on golda gore bu acıdan antrenman sonrasında on performancın daha etkılı olucagı kanısındayım.

e sen zaten her şeyi biliyormuşsun ki aynen öyle doğru yoldasın devam et :)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı