Nutrex Lipo 6 Black / Tek kelimeyle müthiş!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HGH
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki Lipo 6 + L-Carnitin ve CLA birlikte kullanılabilir mi? Ben BB.com ' dan sipariş vermek istiyorumda oradaki ürünlerden önerebilecekleriniz var mı pek ingilizcem yokta iyi mi kötü mü kararsız kalıyorum ( Puanlara bakarak )

bb.com dan sipariş verirken dikkat et, Türkiye'de yaşıyorsan büyük sıkıntılar yaşayabilirsin gümrükte. Kumar oynmak gibi. Şans önemli.

Peki Lipo 6 + L-Carnitin ve CLA birlikte kullanılabilir mi? Ben BB.com ' dan sipariş vermek istiyorumda oradaki ürünlerden önerebilecekleriniz var mı pek ingilizcem yokta iyi mi kötü mü kararsız kalıyorum ( Puanlara bakarak )

lipo 6 black + l carnitine kullandım kullandım ben halada kullanıyorum kutu arttı diye :Dnow sıvı l carnitine kullanmıştım faydasınıda gördum ancak cok sıkı diyet ve hayvani bir antrenmanla :d

bence bünyene yazık..... 3 tane yag yakıcı kullanıcaksın, lıpo6: tiroid bezlerini hızlandırarak yag yakmanı saglıyor ve ıstahını kapatıyor, l_carnıtıne:yagları yakıp enerjiye cevırıyor die biliyorum ama cardio lazım; cla: vucudundakı yagların yogun oldugu yere yonelerek ordakı yagları yakmaya yarıyor ama oda cardıo gerkektırıyor..... benım bıldıgım bunlar, AMA 3'Ü BİR ARADA VUCUDUNA YAZIK BENCE...

Hepsi yağlara yönelik değil mi zaten ne tür bir zararı olabilir ki? BB.com 'dan Almanya'da yaşayan kuzenlerime sipariş ettireceğim onlar Türkiye'ye gelirken getirecek. Önerdiğiniz markalar varsa lütfen söyleyin

Hepsi yağlara yönelik değil mi zaten ne tür bir zararı olabilir ki? BB.com 'dan Almanya'da yaşayan kuzenlerime sipariş ettireceğim onlar Türkiye'ye gelirken getirecek. Önerdiğiniz markalar varsa lütfen söyleyin

içlerinde kafein var bu urunlerın ana etken maddesıde o zaten asırı nabız yukseklıgı tansıyon kalp carpıntısı bas dönmesı mide bulantısı kusma bunlar yan etkılerı %100 dogal ve saglıklı ılaclar degıller ancak her kullananda kalp krızınden ölecek dıyebırsey yok dozajında ve duzgun kullanıldıgında bır sorun yarataagını dusunmuyorum ancak gerekenden fazlasını ıcıpte hastaneye kaldırılan bir kişi tanıyordum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:44 ----------

Arkadaşlar lipo6 black nerden aldınız ve günde kaç adet kullanıyorsunuz

e ticaret sitelerinde mevcut google a lipo 6 blackk satın al seklınde aratsan bile bir cok urun bulursun ancak bılınen satıcılardan almaya calıs cunkı piyasada sahte urun olma olasılıgıda var. gunde 2 kapsul kullanılıyor önerılen sabah kalvaltıdan önce ıcıp 30-60 dakıka sonrasında yemek ve aynı sekılde öğlen yemegınden önce 1 kapsul içip 30-60 dakıka sonra yemek yemek seklınde bende kahvaltı ve öğlen yemegınden önce kullanıyorum.

Arkadaşim senin söyledigin kulanim şekli başlangiç için.. Günde 6 tablete kadar cikiyorsun normalde.... BAK KUTUDA YAZANI AYNEN İLETİYORUM (LİPO6 BLACK TAKE 3 BLACK CAPS İN THE MORNİNG AND AN ADDİTİONAL 3 BLACK CAPS İN THE AFTERNOON. DO NOT TAKE WİTHİN 6 HOURS OF SLEEP.....) DİERLERİNİ TÜRKCE YAZAYIM.. (MAXİMUM ETKİ GÖRMEK İÇİN 8 HAFTA KULLANIN VE 4 HAFTA ARA VERİN, YEMEKLERDEN 30 DK ÖNCE ALINMASI GEREKİR,

Son düzenleme:

Eklentiler

• Snapshot_20121005.JPG
    Snapshot_20121005.JPG
    46,2 KB · Görüntüleme: 543
Lipo 6 nutrex aldım beyaz kutu olanı bugün ilk kullanımımdı ilk kapsülde birşey hissetmedim ama öğle eve geldiğimde aç karın ile 1 kapsül daha aldım ve göbek bölgemde yanmalar başladı sonra öyle aşırı guruldama sesi çıktıki tırstım yağlar su gibi gidiyo vallaha :D

2 kutu lipo 6 black aldım amerikadan.
Ancak tiroid ilacı kullanıyorum (euthyrox 25 mcg).Lipoyu kullanmaya cesaret edemedim.
Üzerinde tiroidle ilgili uyarılar var.

Back
Yukarı