kreodaites
Üye
Arkadaşlar glutamin üreten bu firma hakkında bilginiz var mı?
Despo dedi:Kreodaites, bahsettigin ürün sanirim Türk mali ve piyasaya yeni cikmis beklemede yarar var diye düsünüyorum.
bukatto dedi:bu arada böyle bir yazı buldum <a>Forum Kurallarını</a> okuyun![/b] adresinden
Sevgili Dostum Uzun zamandır yurtdışına supplement satan ve artık turkiye pazarına yavaş yavaş giren NUTRADE diye bir türk markası var.bizzat kullandıgım ve salonumda sattığım % 80 saf whey protein , creatine , glutamine ve gainer gibi çesitli ürünler bulunmaktadır.Bu adamlar hersey üretmiyorlar sadece Temel ürünleri.Fiyatlarıda Yurtdışı ile hemen hemen aynı.Mesela 900gr Whey Protein 55ytl. 500gr Glutamine 70 ytl , 250 gr 50 ytl , 500gr Creatine 50 ytl ve son olarak 250 gr Creatine 35 ytl. Firma cok iyi iş yapıyor GNC tarzı bir firma secici ve kaliteli ben sahsen % 100 garanti ve onay veririm.Yakında Nette ve cesitli yerlerde adını cok daha net duyarsınız...
http://<a>Forum Kurallarını</a> okuyun![/b]/forum3/viewtopic.php?t=2608
Veyron dedi:bukatto dedi:bu arada böyle bir yazı buldum <a>Forum Kurallarını</a> okuyun![/b] adresinden
Sevgili Dostum Uzun zamandır yurtdışına supplement satan ve artık turkiye pazarına yavaş yavaş giren NUTRADE diye bir türk markası var.bizzat kullandıgım ve salonumda sattığım % 80 saf whey protein , creatine , glutamine ve gainer gibi çesitli ürünler bulunmaktadır.Bu adamlar hersey üretmiyorlar sadece Temel ürünleri.Fiyatlarıda Yurtdışı ile hemen hemen aynı.Mesela 900gr Whey Protein 55ytl. 500gr Glutamine 70 ytl , 250 gr 50 ytl , 500gr Creatine 50 ytl ve son olarak 250 gr Creatine 35 ytl. Firma cok iyi iş yapıyor GNC tarzı bir firma secici ve kaliteli ben sahsen % 100 garanti ve onay veririm.Yakında Nette ve cesitli yerlerde adını cok daha net duyarsınız...
http://<a>Forum Kurallarını</a> okuyun![/b]/forum3/viewtopic.php?t=2608
bu edit flexor hocayamı ait acaba ?
guardbody dedi:açıkcası fıyatlar bana hıcte cazıp gelmedı.daha gecen gun arkadasım 1 kilo kgt almış 50 ytl'ye.onuda geçin en tanınmış firmalardan kılosunu 80 milyona almak varken neden nutrade tercıh edeyımkı.yerlı malı yurdun malı kampanyası suplament sektorunde geçmez.devir kötü...
Başlıgı biraz hortlatalım
Bcaa,glutamine ve postworkout ürünleri ile yeniden piyasaya gireceklerini duydum.
Ürünlerin üretimi yüzde yüz alman
Ürünleri görmek için sabırsızlanıyorum.