Nutrade Weight Gainer

Arkadaşlar,
Şu anda günde yaklaşık net 240 gram karbonhidrat aldığım (ağırlığımın 3 katına tekabül ediyor, yulaf, pirinç ve bulgur yiyorum), bir beslenme programım var. Beslenme programıma epey sadık kalıyorum. Yalnız, bazı öğünlerimde, kimi zaman toplantılardan veya iş stresinden dolayı katı gıda tüketmem mümkün olmuyor. Böyle zamanlarda protein tozu ile protein ihtiyacımı karşılıyorum, karbonhidrat ise mecburen bir sonraki öğüne kalıyor veya ilk müsait olduğum anda onu da yiyorum. İşimin kolaylaşması açısından, acaba piyasada toz formda kompleks karbonhidrat var mı diye bakarken, Nutrade Weight Gainer'ın kendisini bu şekilde lanse ettiğini gördüm.

Forumda, bu konuda birkaç başlık var ama pek fazla bilgi paylaşılmamış. Yakın zamanda deneyen oldu ise, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler

Gainer lar bence cok gereksiz. Yapabiliyorsan saklama kabinda evde hazirlayip nerede olursa olsun yemeni tavsiye ederim.

Gainer lar bence cok gereksiz. Yapabiliyorsan saklama kabinda evde hazirlayip nerede olursa olsun yemeni tavsiye ederim.
zaten ben tüm öğünlerimi izolasyonlu çanta içinde ofise getirmekteyim. malum toplantı veya bir koşturmaca ortasında yarım saat durup yemek yemem mümkün olmayabiliyor. Böyle anlar için gainer kullanacağım. Arabamın arkasında hemen suyla karıştırıp kafama dikerim sonrasında da toplantıma girerim şeklinde.

Bnm icin 1 porsiyon makarnayi gommek 3 dakika :)
suyla lapa hale getirilmiş yulafı hızlı yiyorum da, maalesef 100-120 gram (kuru ağırlığı) pirinci/bulguru yemek epey vakit alıyor. Şu anda gainer kullanmadığım için, hemen çantama bir kaba ıslatılmış yulaf atıyorum. Yolda gideceğim yere varana kadar yiyorum da, iste bazen ona bile vakit kalmıyor ve açıkçası öyle durumlarda da almam gereken karbı alamayınca vicdan azabı duyuyorum. ayrıca, o öğünün karbı bir sonraki öğünlere kaldığı için, fazla geliyor.

Dediğim gibi, amacım kolaya kaçıp aldığım katı gıdaları, gainer ile tamamiyle yer değiştirmek değil. sadece acil durumlar için.

Nutrade görünüş olarak iyi lakin porsiyon başına kalorisi düşük geldi bana. 360 kalori yanlis hatirlamiyorsam.

Back
Yukarı