Nutrabolıcs carnıbolıc carnıtıne complex 150 gr

NUTRABOLICS CARNIBOLIC CARNITINE COMPLEX 150 GR bu ürünü kULLANAN varmı etkisi nasıl içeriği karşım kullanmayı düşünüyorum sizce ?_

Kardeşim ben kullanıyorum bu ürünü memnunum 2 hafta oldu teste giricem 2 hafta sonra bakalım yararı olmuşmu

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim ben kullanıyorum bu ürünü memnunum 2 hafta oldu teste giricem 2 hafta sonra bakalım yararı olmuşmu

Test sonucunu paylaşırmısn nasıl bi etki yarattı şu anda çok iyi bir programa başladım interval şeklinde bi program uyguluyorum kas kaybetmeden yağ yakmak amacım tabi ne kadar mümkün olursa ağırlığıda bırakmadım ağırlık sonrası yapılması gereken bi interval koşu programı ve sıkılaşma hareketleri uyguluyorum destek olarak almayı düşünüyorum e yaza az kaldı :)[DOUBLEPOST=1399378032][/DOUBLEPOST]
bende noxla birlikte kullanmayı düşünüyorum ürün hakkında yorumu olan varmı

Bu ürüne cevap gelmeden önce 2 ay önce yani animal serisi kullandım gayet etkilydi bu ürününde etkili olacağını düşünüyorum aslında ama kullananlardan yorum almadan başlama istemiyorum fiyatıda çok uygun bu ürünün:)

Yag oranında %2 azalma oldu 1,5 ayda kas oranında artış oldu ürün cok iyi koşu yapıyorum 10 dk 10 dk cross yeterli oluyo

Back
Yukarı