nox3 kullanımı hakkında..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nox3'ü tavsiye edilen şekliyle kullanırken hergün mü kullanmamız gerek yoksa sadece idman günleri mi? teşekkür ederim..

Hergün tabii ki. Yazıyor zaten kullanım şeklinde. Sabah boş mideye 3, öğlen yemeğinden önce yine boş mideye 3 adet şeklinde...

Gerçekten etikili bir ürün. Suplementler içinde alabileceğin en iyi etkiyi NOX3 ile alabilirsin. Ben yaza planlıyorum..

Arkadaslar Nitrict Oxide gercekten super bir urun.... 1,5senedir kullaniyrm...ilk olarak USA da tanistim bu urunle...Bu urunu alacaksanız BLITZ alin arkadaslar diger kullandiginiz markaların birdaha yuzune bakmassınız bile...bosuna para harcadıgınızı anlayacaksınız.... BLITZ diorum baska bisey demiyorum....

Evet USA da en cok satilan urunlerden...buralarda satanlarda var...100USD civari satiliyo...200adet var icinde...

nitric oxi. urunler hakkinda bodybuilding.com forumda okudugum yazilarda bir cok insan sperm uretim sorunundan bahsetmekte, ve insanlar bu urunu ciddi ciddi kullanip kulanmama konusunda kararsizlar...

Arkadaşlar kullanmaya devan eden ve kullanmış olan arkadaşlar yine bu ürün hakkında yorum ve görüşlerini yazarlarsa çok memnun oluruz teşekkürler.

Arkadaslar ben Twinlab in likit N.O sunu , Muscletech in N.O ini ve VASO die bi markanın N.O sunu kullandim..Su anda Muscletech in PumpTech modelini kullaniyrm..Ole sperm azalmasi falan olmuyo arkadaslar bende olmadi daha dogrusu.

Simdi calisan kasa giden damarlar kendini kısar ve oraya daha fazla kan pompalanmasını engellemye calısır.Bunun sebebi tum organlarımıza esit kan dagılması icindir. Bu ilac yani NO damarlarin kısılmaması engelliyor ve antreman sırasında daha fazla şişiyor. Ancak yabanci forumlarda bi sureden sonra ilk baslarda kullanıldıgı kadar etkılı olmadıgı yazmakta yani ilacın ilk zamnalardaki gibi muthiş bir etki vermedigi yazmakta ki suan bende onu yasamaktayım..Brlki de dozu arttırmalıyım..

slm arkadaslar, ben de gasparinin superpump 250 yi kullandim, ilk kutu da mukemmel sonuclar aldim, calistigim her noktayi ozellikle pazu calismasin da muthis bir kasilma hissediyorsunuz, simdi ikinci kutu bitmek uzere, hic bir faydasi olmadigini dusunuyourum uzun kullanim icin, olan bizim 55 dolara oldu :p
tek sefer kullanim icin mutlaka tavsiye ederim, gaz a gelip ikinciyi almayin sakin...

arkadaşlar size yukarda nox ile ilgili bir link verdim hala buraya yazıyorsunuz

KİLİT VE ÇÖP

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı