Nox İncelemesi ve Önemli Hususlar

Şu ana kadar 2 kutu Assault, 1 kutu yeni jack3d, 1 kutu 1.M.R ve 1 kutu No-Xplode kullandım. Assault'ta aldığım etkiyi hiç birinde malesef alamadım, bende yaptığı konsantrasyon etkisi ve pump etkisi diğerlerine göre çok üsttü. Hakkında duyduğum yorumlar üzerine No-xplode a büyük beklentilerle başladım ama tamamen hayal kırıklığı oldu benim için. Sanırım bu ürünlerin etkileri bünyeden bünyeye değişiyor. Bir dahaki tercihim yeniden Assault ya da başka bir ürün olacak.

Ilk kez nox kullanacak olacağım için çok yararlı bilgiler lakin c4 denemek istiorm onun analizini yapabilirmisiniz rica etsem saygılar.

Servis Miktarı : 1 Ölcek (6 g)
Servis Sayısı : 30
% Günlük Değer*
cellucor_c4_30_servis_2144.jpeg

250mg
417
%
C Vitamini
30mg
150
%
B7 Vitamini (Niasin)
250mg
62
%
B9 Vitamini (Folik Asit)
35mg
588
%
B12 Vitamini (Kobalamin)
1500mg
Beta-Alanin
1000mg
Kreatin (Nitrat)
1000mg
AAKG (Arjinin Alfa-Ketoglutarat)
718mg
Enerji Patlaması Karışımı
C Vitamini (Askorbik Asit) , L-Tirozin, Anhidroz Kafein (135mg). Mucuna Pruriens, B7 Vitamini, Sinefrin, B9 Vitamini, Piridoksin Fosfat, B12 Vitamini

İçerik olarak Assult ve X-plode tan geride ,vitamin ve standart cafein ile kopmlex bir ürün Creatine nitrat servis başına 1 gram yetersiz Beta alanine yetersiz .
Servisin 6 gram olması ürünü 1MR kategorisine sokuyor ,6 grama içerik sığdırmak zor .
Rakiplerine göre zayıf kalmış içerik olarak ,fiyat servis sayısı olarakta tercih sebebi değil .

Servis Miktarı : 1 Ölcek (6 g)
Servis Sayısı : 30
% Günlük Değer*Eki Görüntüle 32934

250mg
417
%
C Vitamini
30mg
150
%
B7 Vitamini (Niasin)
250mg
62
%
B9 Vitamini (Folik Asit)
35mg
588
%
B12 Vitamini (Kobalamin)
1500mg
Beta-Alanin
1000mg
Kreatin (Nitrat)
1000mg
AAKG (Arjinin Alfa-Ketoglutarat)
718mg
Enerji Patlaması Karışımı
C Vitamini (Askorbik Asit) , L-Tirozin, Anhidroz Kafein (135mg). Mucuna Pruriens, B7 Vitamini, Sinefrin, B9 Vitamini, Piridoksin Fosfat, B12 Vitamini

İçerik olarak Assult ve X-plode tan geride ,vitamin ve standart cafein ile kopmlex bir ürün Creatine nitrat servis başına 1 gram yetersiz Beta alanine yetersiz .
Servisin 6 gram olması ürünü 1MR kategorisine sokuyor ,6 grama içerik sığdırmak zor .
Rakiplerine göre zayıf kalmış içerik olarak ,fiyat servis sayısı olarakta tercih sebebi değil .

bb forum da çok fazla övülen ürün
assaultta da creatin nitrat 1 gr

bende bsn noxplode 2 var.. 3 kere kullandım spordan 35 dakika önce boş denebilecek miğdeye... ve çok faydalı olduğunu düşünüyorum fakat kullandığım günlerde hep kustum yada çok fena miğde bulantısı yaptı.. mavi bir rengi var blue raz aromalı tadı da güzel.. sizce bu durum alerjik midir yoksa farklı bir etkenden dolayı mı bu kadar abartı seviyede miğde bulantısı yapıyor? ayrıca spordan önceki son öğünden 1 saat önce felan aç karna alsam ne derece etkili olur? o şekilde denemeyi düşünüyorum ama yine aynı etkiyi gösterir diye çekiniyorum açıkcası..

Üzüm suyu fikrini yarın deneyeceğim mutlaka.. Peki spordan yaklaşık 4 saat önce alsam yinede etkisi iyi olur mu? Spordan önce ne yaparsam yapayım miğde bulantısını tetikleyecektir bende.. çünkü aşırı derecede bi baskı oluşturuyor miğdemde nedense.. ayrıca karaciğere ne gibi bir etkisi söz konusudur? kullandığımız ürünün içeriğini azçok biliyoruz ama karaciğerimizin bu ürüne tepkisi nasıl olacaktır? spor günleri alacağımız 2 ölçek ne derece yoracaktır sizce karaciğerimizi?

Swepturex ;
X-plode un etki süresi antremandan 25-30 dakika önce alındığında = maximum 1 saat kadar etki ediyor .
Yani antremandan 4 saat önce alırsanız antreman süresine kadar çoktan etkisi kaybolacaktır,karaciğer konusunda hiç bir sıkıntı çeken kullanıcı yorumu görmedim duymadım.
Ürün üzerinde 1 ölçeği geçmeyin yazıyor ,bencede geçmeyin ,1,5 2, ölçek kullanıpta fayda göremedim diyenlerde var ,vucudun ürüne olan töleransı artıyordur etki etmiyordur ,cafeine karşı duyarsızdır vucud tepki vermiyordur vs... doz aşımı yapmanın gereği yok max 1 servis 1 günde .

Bu siteyi daha sonra yorumlarım biraz incelemem lazım ilk 50 de Jack3d, 1mr ,Assult BNS FX var ,Yurt dışında ne kadar çok marka var, hepsinin içeriği birbirine yakındır diye tahmin ediyorum.
Nanovapor 4,5 puanla yerin dibini görmüş Türkiyede çok reklamını yaptılar .Ürünlerin üzerine tıkladığımda detaylı içerik göremedim bir kaç ürünü denedim hepsimi bu şekilde bilemiyorum ,tek tek içeriklerine bakmam lazım .

Bu siteyi daha sonra yorumlarım biraz incelemem lazım ilk 50 de Jack3d, 1mr ,Assult BNS FX var ,Yurt dışında ne kadar çok marka var, hepsinin içeriği birbirine yakındır diye tahmin ediyorum.
Nanovapor 4,5 puanla yerin dibini görmüş Türkiyede çok reklamını yaptılar .Ürünlerin üzerine tıkladığımda detaylı içerik göremedim bir kaç ürünü denedim hepsimi bu şekilde bilemiyorum ,tek tek içeriklerine bakmam lazım .
Simdiden tesekurler ozaman pena ;) ben bu siteye supplement almadan once muhakkak bakardim optimumu biraz fazla sisiriyo gibime geliuo bu site:confused: gecen biri birine tavsiye ediyoda craze diye o da ilk on da. Ve orda ikiye bolunuyo preworkoutlar onuda cozemedim tam cahillik...:( (otekine tiklayinca bildihim hic bi marka cikmiyo karsima)

Bugun 2.kez bsn nox kullandim saat 5 te icip antrenmana girdim,şuan saat 04.44 saat 12 den beri yataktayim gözüme uyku girmedi normal bi etki mi? bence 5 cok gec bi saat degil

Bugun 2.kez bsn nox kullandim saat 5 te icip antrenmana girdim,şuan saat 04.44 saat 12 den beri yataktayim gözüme uyku girmedi normal bi etki mi? bence 5 cok gec bi saat degil
Pre Workout'lar vücudu dinç ve zinde tutmak için tasarlanmışlardır. Bu yüzden kişiye göre kısa süreli uykusuzluk, hiperaktivite, kalp ritminde hızlanma ve çeşitli uzuvlarda karıncalanma gibi etkiler yapabilir. Supplementi kullanma saatiniz geç değil, fakat vücut pre workout'a tölerans gösterene kadar bu tür sıkıntıların olması normaldir.

Pre Workout'lar vücudu dinç ve zinde tutmak için tasarlanmışlardır. Bu yüzden kişiye göre kısa süreli uykusuzluk, hiperaktivite, kalp ritminde hızlanma ve çeşitli uzuvlarda karıncalanma gibi etkiler yapabilir. Supplementi kullanma saatiniz geç değil, fakat vücut pre workout'a tölerans gösterene kadar bu tür sıkıntıların olması normaldir.
Fiyat performans oranı en iyi bu ürün mü şimdi?
https://www.supplementler.com/urun/bsn-noxplode-20-1080-gr-527

Forumda ; Nox , creatine , kafein yada herhangi performans arttırıcı supplementi kullandıktan sonra Supermen'e veya Hulk'a dönüşeceğini sananlar var :) . Bu besin desteklerini bunun için satın alıyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız.

birkaç haftadır gün içinde ciddi manada yorgunluk yaşıyorum ayrıca antrenmanlar sırasında pump hissedemiyorum (havaların soğuk olması ve yeterince ısanamamdan kaynaklı olabilir belki)
vitamin oranı en yüksek olan fiyat/performans olarak ta makul olarak bir nox alacağım aklımda no-xplode var.
vitamin içeriği daha iyi olan başka tavsiyeniz var mı yoksa no-xplode yerinde bir karar mı?
(spor geçmişim aralıklarla uzun olsa da son 1 yıldır düzenli bir beslenmeyle birlikte çalışıyorum)

Back
Yukarı