Nox ürün ile kreatin mono. kombini?

yaşım 22
2 yılı aşkındır bu sporlar ugraşıyorum
kilom:90
boyum:1.85

kullandığım takviyeler

casein protein(optimum)
amino asit (musclepharm)
c4

soruma gelicek olursak kreatin monohidrat ı c4 den önce kulanırdım ve vücudumda su tutma özelliğinden dolayı dolu gösterirdi bu halime nazaran ve ben bu dolulugu özledim :)

c4 de bir nox ürün peki bunun la kreatin monohidrat kombinleyebilirmiyim

c4 de 1 gram kreatin nitrat var ve kreatin nitrat ın monodan kat kat üstün oldugu söyleniyor bunun yanına kreatin mono eklersem çok mu yüklenmiş olurum vücuda nox ürün ile monohidrat kombini yapan arkadaşlar varsa yorum ve tavsiye almak isterim

c4,noxplode 2.0,superpump,jack3d,monsterpump,nanovapor gibi ürünler kullanıp yanına kreat,n monohidrat kullanan hiç yokmuş demekki forumda :)

ben c4 e ara vermıyorum
kreatin mono ıle kullanınca sadecenmono ya ara versem yeter heralde:)

brhmcr sizde monoyu snramı tukeetınız ?

c4 ün içinde kafein var kreatin mono alırken de kafein tüketmeyin deniyor etkisini azalttıgından şimdi c4 alırken mono da alırsam kreatin mono nun etkisi düşücekmi yani ?

Ben c4 craze + cratıne mono kullandım.

Antrenman öncesi nox ile alırsan güç artısı antrenman sonrası whey ile alırsan recovery etkisi yakalasın.

peki kreatin mono dan alıcagım su tutma etkisini c4 deki kafein nötrlermi? şahsen recovery e ihtiyacım yok amıno 1 musclepharm ın bu konuda yetiyor bana sadece alırsam birazdaha su tutup yaza kadar su 1 ayı hacım artısı sağlamak için kullanıcam

Back
Yukarı