XxXKingmanXxX
Üye
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba...Sizlere özel bir derdimi anlatacağım bu konuda bana yardımcı olabilecek abilerim hatta eğer varsa ablalarım bana yardım edin lütfenn...Benim bi kız arkadaşım var...ancak aynı şehirlerde değiliz o Sivas'ta ben Gaziantep'teyim...Bu Yüzden yüzyüze görüşme şansımız yok
...Ancak yazın oraya gideceğim o zaman yüzyüze görüşebileceğiz...Bizim ilişkimiz güzel gidiyordu...Sonra 1 hafta önce sevgilim bana sürekli aynı konuları konuşmaktan sıkıldım aşkım dedi haklıydı da sürekli aynı konuları konuşup tekrar tekrar aynı mesajları atıyorduk
....Ve tam bu sorunu halletmeye başladık derken dün çok kötü bişey oldu :'(...Sevgilim bana bi süre konuşmayalım dedi
....Nedenini sordum sordum...Berk(kardeşi oluyor) anneme sürekli onla konuşuyor annem durumu anlıycak hem de ders çalışmam lazım dedi (Bu arada ikimiz de lise 2.sınıf öğrencisiyiz)...Aşkım olmaz yapamam dayanamam dedim...Öyle olması gerekiyo dedi...BEni sevmeye devam edersen zamanı gelince daha güzel başlarız dedi :'(... (Bu süre ne kadar dedim...^3-4 ay dedi...yazılılar bitip de karne alana kadar görüşmeyelim dedi...İnanın bu bir ayrılık mı diye bu konyu konuşurken 3 defa sordum ayrılık değil senide seviyorum dedi...Sadece telefon yoluyla görüşebiliyorduk biz...Telefonlar bende olmayacak ne annemi ne babamı arama beni kaybedersin benim telefonumda bundan sonra berkte olacak ne mesaj ne de arama yapma sakın arama dedi...Bu arada babası bu olaydan 1 hafta önce kıza telefon kullanma demişti hatta hattını bile almaya kalktı telefonu son 1 haftadır gizli kullanıyordu...Ben bi tarih söylemesi için çok ısrar ettim...Sonunda 5 Haziran tarihinde anlaştık...Geleceğine benim üzerime yemin etti...Ve artık o tarihe kadar görüşemeyeceğiz,görümeyeceğiz...Bu konuda ne yapmam gerek...? Telefon hariç aynı şehirlerde olmadığımız için görüşemiyoruz da
...Sizce bu öyle olması gerekiyor derken neyi kastetmeye çalışıyor...?Bu bir ayrılık değil bu süre içerisinde asla kimseyle çıkmıycam dedi
...Beni sevdiğini ve sorunun ben olmadığımı söyledi... Ve 5 haziranda geleceğine dair benim üzerime yemin etti...Ayrılık değil diyor sizce doğrumu...?Sizce Bu kız geri gelir mi...? Benim üzerime ettiği yemini tutarak 5 haziranda tekrar gelirmi...????