nizamicedit # YAĞ YAKIM GÜNLÜĞÜ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nizamicedit

Yeni Üye
Merhabalar. İlk olarak eskiden açmış olduğum yağ yakım günlüğümü bulamadım.Açıkcası oraya devam edecektim fakat dediğim gibi o günlüğümü bulamadım. Mod arkadaşlardan özür diliyorum.

Kilom : 62 , Bel çevrem : 75, Boyum 1.78. Yaşım 15

- Acelem yok. Yavaş yavaş sindire sindire kilo vermeyi planlıyorum :) Hedefim şuanda 58 kilo.

Yarından itibaren uygulayacağım programım:
14.01.2013 : [ bugün ton balık almaya gidemedim normalde sabahları tonbalığı yerim. ]
- 2 Çorba kaşığı etilifalif - 3 yumurta [2 beyaz-1 tam ] - Etilifalif i yemek için 150 ml süt
3 Yumurta [ 2 beyaz : 40 Kalori - 1 Tam = 100 Kalori ] = 140 Kalori -- 150 ML Süt = 150 Kalori - Etilifalif : 200-300 kalori
Toplam: 600 Kalori

---

Ara öğün : 5 Adet fındık : 50 Kalori

---

Öğlen: 250 Gram tavuk haşlama [ Öğlenleri tavuk beni gerçekten çok doyuruyor. Daha fazla birşey tüketemiyorum. ] = 300 Kalori

---

Akşam: 250 Gram haşlanmış tavuk göğsü: 300 Kalori - 200 Gr yoğurt: 200 Kalori Toplam : 500 Kalori [ tavuk ve yoğurdu aynı anda tüketmenin tavsiye edilmediğini biliyorum, fakat tavuk tek başına yenmiyor salataylada tadını beğenmiyorum malesef..

Programımı değiştirdim ve aşşağıdaki programımı uyguladım:

Sabah :
50 Gr yulaf ezmesi : 175 Kalori : 30 Gr Karbonhidrat - 6 Gr Protein - 3.5 Gr Yağ
2 Tam yumurta : 150 Kalori : 0 Gr Karbonhidrat - 14 Gr Protein - 10 Gr Yağ
1 Bardak Yeşilçay : 0 Kalori : 0 Gr Karbonhidrat - 0 Gr Protein - 0 Gr Yağ
Toplam: 375 Kalori : 29 Gr Karbonhidrat - 22 Gr Protein - 14 Gr Yağ
----------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------

Öğle:

200 Gr Tavuk göğsü : 230 Kalori : 0 Gr Karbonhidrat - 48 Gr Protein - 2 Gr Yağ
1 Kutu Ayran: 80 Kalori : 6 Gr Karbonhidrat - 4 Gr Protein - 5 Gr Yağ
Toplam: 310 Kalori : 6 Gr Karbonhidrat - 52 Gr Protein - 7 Gr Yağ

Akşam:

250 Gr Tavuk göğsü: 300 Kalori : 0 Gr Karbonhidrat - 60 Gr Protein - 3 Gr Yağ
200 Gr Yoğurt : 170 Kalori : 14 Gr Karbonhidrat - 10 Gr Protein - 8 Gr Yağ
Toplam: 470 Kalori - 14 Gr Karbonhidrat - 70 Gr Protein - 11 Gr Yağ
Atıştırmalık:
1 Adet Elma: 12 Gr Karbonhidrat - 0 Gr Protein - 0 Gr Yağ
GENEL TAHMİN:

1230 Kalori - 63 Gr Karbonhidrat - 144 Gr Protein - 32 Gr Yağ

Son düzenleme:
Merhabalar. Yaklaşık 2 aydır çikolata yememe diyetime son verip bu gün baya fazla kaçırdım :DD

Sabah: 50 gr yulaf ezmesi - 2 adet yumurta ile omlet
-
Ara: 1 elma
-
Öğle: Tavuk haşlama ve 6 adet çikolata [ fazla kaçtı yapacak birşey yok :D ]
-
Akşam: Tavuk haşlama ve 250 gr haşlanmış bulgur ( yaklaşık 75 gram bulgur ediyor ]

------

Yarın ilk işim spor salonuna gidip 45 dakikalık kardio yapmak olacak :)

Merhabalar. Yaklaşık 2 aydır çikolata yememe diyetime son verip bu gün baya fazla kaçırdım :DD

Sabah: 50 gr yulaf ezmesi - 2 adet yumurta ile omlet
-
Ara: 1 elma
-
Öğle: Tavuk haşlama ve 6 adet çikolata [ fazla kaçtı yapacak birşey yok :D ]
-
Akşam: Tavuk haşlama ve 250 gr haşlanmış bulgur ( yaklaşık 75 gram bulgur ediyor ]

------

Yarın ilk işim spor salonuna gidip 45 dakikalık kardio yapmak olacak :)

2 Aylık Çikolata diyetimde bu günü İSTEDİĞİMİ yeme günü olarak belirlemiştim :D
Bu gün yediğim ZARARLI YİYECEKLER:

4 Adet Eti Canga : 1000 KL
2 Adet Tadelle Maxinut : 300 KL
1 Adet Burn : 150 KL :
6 Adet Elmalı turta : 400 KL
1 Adet Redbull: 150 KL
1 Paket Biskrem : 500 KL

2.600 KL :D Uuuuuuuh çok fazla kaçırmışım :D

Yediğim diğer yiyecekler
Sabah: 50 Gr yulaf ezmesi : 150 KL
2 Adet yumurta : 300 KL

Öğlen bulgur çorbası : 200 KL
Tavuk : 200 KL

Akşam: 75 Gram bulgur: 300 KL
200 Gram yoğurt : 200 KL

1.350+ 2.600 : 3.950 Kalori ... Evet sadece 1 günde yarım kilo yağ aldım. Ama nedense moralim hala yerinde bomba gibiyim :D Sorun yok hedefe tam gaz devam. 2 Ayda bir böyle abartıyorum malesef..

Zaten günlük 1.000 KL Açık yaratıyorum buda demek oluyorki bu yiyecekleri yaklışık 4 günde eritebileceğim..

--

Seni tebrik ediyorum ben onları yesem vicdan azabından fazla yaşayamazdım :)
Şunu da sormak istiyorum belki ilerisi için faydası olur, yediklerin sence 4 gün geriye gitmene değdi mi?
Ama bu yaşta bu kadar istikrarsızlık normal çok ta kafana takma.

Seni tebrik ediyorum ben onları yesem vicdan azabından fazla yaşayamazdım :)
Şunu da sormak istiyorum belki ilerisi için faydası olur, yediklerin sence 4 gün geriye gitmene değdi mi?
Ama bu yaşta bu kadar istikrarsızlık normal çok ta kafana takma.

Sonuna kadar haklısınız ama 4 gün bildiğiniz gibi çokta değil, ve 3 aydır önünden geçmiyordum bu yiyeceklerin :D yaklaşık 76 kilo civarlarından 63-62 ye düştüm ve şimdi kendimi ödüllendirmek istedim. Vicdan azabı çekmiyorum çünkü hızlı yağ yakan bir bünyeye sahibim. 4 bin kalori gerçekten çok fazla normal bir insanın 3 günde aldığı kalori.. Ama Cuma gününden itibaren çok sıkı diyete tekrar giriyorum ve hedefime son 1 ay kaldığını biliyorum. :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:39 ----------

Bu gün yediğim yiyecekler:
100 Gr yulaf ezmesi
50 Gr yağsız peynir
4 veya 5 adet ( tam hatırlamıyorum ) yumurta beyazı
200 gram ev yoğurdu
-----
Ara: 5 Fındık
-----
Öğlen: Haşlanmış tavuk göğsü, biraz bulgur pilavı
-----
Akşam: 300 Gram tavuk göğsü - 100 gram bulgur pilavı [yaklaşık 400 gram haşlanmışa denk geliyor sanırım ]
-----

Bu gün; 1 saat kardio = 550 KL
Okulda beden dersinde yaklaşık 2 saatte : 500 Kalori
Kas çalışmaları : 500 Kalori

Dün yediklerimden ötürü bu gün saat 5.30 gibi kalktım 6 da yemek yemeyi bitirdim 6.30 a kadar barfiks,şınav yaptım. 7 ye kadar dinlendim normalda okula servisle gidiyorum fakat dün baya kalori aldığım için yaklaşık bir buçuk saatlik uzaklık olan okuluma yürüyerek gittim. Oda yaklaşık 400 kalori yaktırdı.

Bu gün yaktığım kalori : 1.950 + 1.900{bazal] : 3.800 e yakın kalori yaktım. Artık yağdanmı gitti sudanmı gitti bilmiyorum. Fakat birazdan uyuyacağım gerçekten çok yoruldum..

cok fazla calisiyorsun iyi degil. cardio ve agirlik idmanlarini ayir 3 + 2 gibi

Çok haklısınız ama o sadece bu günlük oldu sadece 1 günde 4.000 kalori çok fazla.. Normalde 3 off 4 antrenman şeklinde gidiyorum..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:28 ----------

Merhabalar. Yaklaşık 4 aydan beri sadece yağ yakımıyla uğraşıyorum.Başladığımda kilom 80 civarıydı şuanda 63. Yağ mı var yoksa hacim mi yok göbeğimde yorumlarmısınız? http://c1301.hizliresim.com/15/j/j0lgb.jpg

Senin kilo alman lazım. Düşük kalorili diyetten vazgeçip listene bolca kompleks karbonhidrat eklemelisin. Ayrıca antrenman programını da değiştirmelisin.

http://c1301.hizliresim.com/15/j/j0lgb.jpg Yorumunuz için çok teşekkürler. Fakat hala göbeğimde yağ var neden kilo almam gerektiğimi anlayamadım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:33 ----------

Ve istediğim vücut böyle bir vücut: http://e1301.hizliresim.com/15/j/j0qxf.jpg

Acikca soylemek gerekirse bulkta yaglanmaktan korkuyorum. Yaglarimi gercekten zor erittim ve tekrar eritememekten korkuyorum. Mesela 2 ay bulk yapip aldigim yaglari 1 ayda eritebilirmiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı