Ninares - Diyet listesi ( Yenilendi )

Ninares

Yeni Üye
Sabah ,

6:30
Elma Sirkeli ve Limon sıkılmış iki bardak ılık su.

7:00
Bir olcek Nutrex Infisuin Blend Protein

8:00 Kahvalti ,

6 Yumurtali Zeytinyagli Omlet , Bir Kase yulaf ezmesi , Bir kase lor peyniri , 3 Dilim cevizli cavdar ekmegi , 8 10 adet zeytin , 1.5 Kasik Anzer Bali. , Kibrit kutusu kadar Otlu peynir.

10:00 Ara ogun ,

Bir Adet : Fistik ezmeli , peynirli , domatesli ve biberli sandvic.

12:30 Oglen yemegi ,

Yarim tavuk gogusu ( Tavugun buyuklugune gore degisiyor ) , 1 Kase lapa pilav , Haslanmis brokoli ve bir kase yogurt.

15:00 Ara Ogun ,
15 Cig Badem , 10 Cig findik , 5 ceviz ve 10 cig kaju.

17:30 Pre Workout ,
Yarim porsiyon tavuk , bir kase lapa pirinc pilavi ve yarim muz.

18:30,
Bir bardak sekersiz filtre kahve.

19:30,
Antreman

20:15 Post Workout ,

Bir olcek Universal Whey Pro , Bir adet muz ve 20 dakika sonra bir avuc cig badem veya kaju.

21:40 Aksam yemegi ( Evim spor salonuna 1 saatlik uzakta oldugu icin gec yiyorum bunu goz onunde bulundurursaniz sevinirim :) ).

300 gr Tavuk eti veya Kirmizi et ,
3 Adet Haslanmis Patates.
Bir porsiyon sebze.
Bir kase yogurt.

22:40 Yatsi ,

Bir bardak sut ve Uyuma modu :)

Not ,

Boy 1.92 Kilo 94.750 gr

Son düzenleyen: Moderatör:
resmin olmadığı için, veya vücut ölcülerini bilmediğimiz için bilmiyorum ama bu bana biraz off season diyeti gibi geldi... her gün bunu yapabiliyorsan gerçekten helal olsun.... ben bunu yapabilsem 2 ayda 5 kg kas koyabilirim üstüne...

resmin olmadığı için, veya vücut ölcülerini bilmediğimiz için bilmiyorum ama bu bana biraz off season diyeti gibi geldi... her gün bunu yapabiliyorsan gerçekten helal olsun.... ben bunu yapabilsem 2 ayda 5 kg kas koyabilirim üstüne...

Ailem ile beraber yasiyorum tek cocugum anacim sagolsun ne istersem hazirliyor simdi gercekleri konusmak lazim :))) , ben bu diyetimi uzun suredir yapiyorum ve yag oranim hala ayni , herhangi bir kotu yani yok tesekkur ederim ayrica yorumunuz icin.

Fotografimi Snap shot tek resimler konusuna attim ozel mesaj yoluyla tekrar yollayayim size :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:01 ----------

Ayrica vucut olcumu yapmiyorum bana ters geliyor , ters`den kasinti insanin psikolojisini etkiliyor sahsen ben yapmiyorum :)

Son düzenleme:
Okurken karnım acıktı :) Bende böyle bi diyet hazırlamıştım 2 ay devam edebildim. Umarım sen devam edersin. Çünkü çok verim alacağın bir beslenme.

Okurken karnım acıktı :) Bende böyle bi diyet hazırlamıştım 2 ay devam edebildim. Umarım sen devam edersin. Çünkü çok verim alacağın bir beslenme.

Biraz zorlasan abi aslinda alisirdin diye dusunuyorum bu diyeti ilk uyguladigim gun kusmustum ben :lol:

:)

Uyku düzenini ayarlayamadım. Malum yaz geldi 1-2 lere gidiyoruz bu yüzden bırakmıştım. Ramazandan sonra tekrar program yapacağım kendime.

Uyku düzenini ayarlayamadım. Malum yaz geldi 1-2 lere gidiyoruz bu yüzden bırakmıştım. Ramazandan sonra tekrar program yapacağım kendime.

Vallahi abi uyuyamadigim gunler bir unisom cakiyorum birde koyu yogurt mis mis :) ,

Yalniz bu isin kotu tarafi ailem haric cevremdekiler beni disliyor boyle beslenmemi olur diye , aslinda bu sporu en guzel arkadas olmadan yapacaksin kafan rahat sakin :)

Back
Yukarı