Nick(üyelik adı) Değişimi Talepleri (Mecburi Durumlar İçin)

Bende adımı değiştirmek istiyorum.BODYBULDER de yazım yanlışı var Bende KaplanTR869 olarak değiştirmek istiyorum

Merhabalar foruma üye olduğum kullanıcı adı çevremdeki herkesin bildiği bir lakap benim için. İsmim de zaten Muhammed Ta** S****** şeklinde. Kendime ait fotoğraf vs. paylaşmayı düşündüğüm için arama sonuçlarında şu anki kullanıcı adımla çıkmam istemiyorum. Bu yüzden kullanıcı adımın "gengar" (tırnaklar olmadan :) ) olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

merhaba şuanki nickimde ismimin ve bulunduğum ilin plaka kodunun bulunması nedediyle üyelik ismimin ''Swager'' olarak değiştirilmesini istiyorum.

Merhabalar foruma üye olduğum kullanıcı adı çevremdeki herkesin bildiği bir lakap benim için. İsmim de zaten Muhammed Ta** S****** şeklinde. Kendime ait fotoğraf vs. paylaşmayı düşündüğüm için arama sonuçlarında şu anki kullanıcı adımla çıkmam istemiyorum. Bu yüzden kullanıcı adımın "gengar" (tırnaklar olmadan :) ) olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

forumda kullanılmayan kullanıcı adı seçerek talepte bulunmalısınız..

kullanıcı adımın Ris@ olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
(kelime hatasından dolayı)

nickim çevremde biliniyor yani beni aramak isteyen nickimi aratabilir ve beni kolaylıkla bulabilir, fakat ben fotoğraflarımı paylaştığım için bulunmak istemiyorum nickimin AlfredBorden olarak değiştirilmesini istiyorum.

Merhabalar yeni farketmişim. Harf hatası yapmışım.
İsmim: Voitzor
İstediğim kullanıcı adı: Voitzeo

--
Teşekkürler şimdiden

stinq89 adlı kullanıcı adımın başka sitelerde yaygın kullanıldığını gördüm ve sonunda 89 yazmasındanda rahatsızım bunun için isim değişikliği istiyorum teşekkürler.

ismin: stinq89

istediğim kullanıcı adı: muscle paradise

Kullanıcı adımın ismimi içermesinden dolayı nickimin "Cigabyte4" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
Arz ederim.

Saygılar...

:>)

Merhaba,

Bende kurallara uymayacağını düşünerek buraya yazmayıp yeni bir hesap oluşturmuştum. Kim olduğumu saklamadım fakat yeni hesabım banlanmış. Bu hesabımı kapatıp onu aktif etme, yada ona aldığım nicki bunun ile değiştirme gibi bir şansımız var mı? Forumda bu nick ile anılmak istemiyorum da.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Forum Kuralları Madde 27- Kullanıcı Adı Değişim Şartları :

Şu Durumlarda Kullanıcı Adınız Bir Defalığına Değiştirilebilir:

* Kullanıcı adınızda kimlikteki adınızın açık bir şekilde yer alması (Ör: HakanKorkmaz)
* Foruma kaydolurken kullanıcı adında harf hataları yapılması (Ör : mr_olympia değilde mr_olypmia)

Kabul Edilmeyen Mazeretler

* Başka forumlarda kullandığınz kullanıcı adını almak istemek
* Başkasının hesabını devralıp kullanıcı adının değişmesini istemek
* Foruma kaydolurken özensiz ya da acele kullanıcı adı belirlemiş olmak

Yukarıda da belirtildiği gibi kullanıcı adı değiştirmek için sunduğunuz mazeret geçerli değildir.

bu nicki geçici olarak almıştım diez nickimi değiştirebileceğim yönünde söz vermişti. yeni nickimin RojHilat olarak değişmesini istiyorum. Mod arkadaşların değişik teori ve hipotezlerine mani olmak için anlamınıda söyliyim. Rojhilat 4 yönden biridir doğu demektir hem doğulu olduğum için hemde doğmak fiilini içinde barındırdığı için bu nicki seçtim. bu yeni nickle forumda yeniden doğucağım iyi akşamlar.

Çevremdeki insanların bana muti demesi ve aslen sinoplu (57 plaka) olduğum için yakın çevremdeki insanlar kolaylıkla bu nickten kim olduğumu vs anlayabilir bu yüzden nickimin klause22 olarak değiştirilmesini istiyorum.

Back
Yukarı