Nick(üyelik adı) Değişimi Talepleri (Mecburi Durumlar İçin)

Sayın diez kuralları okudum ancak sporcu adıyla başka bir kullanıcı adı var bu kullanıcı adı özgün değil. Kurallarda bu durumdan bahsedilmemiş. Sizden ricam kullanıcı adımı PocketAces olarak değiştirilmesi.

Sayın diez kuralları okudum ancak sporcu adıyla başka bir kullanıcı adı var bu kullanıcı adı özgün değil. Kurallarda bu durumdan bahsedilmemiş. Sizden ricam kullanıcı adımı PocketAces olarak değiştirilmesi.

kurallarımız açık..geçerli mazeretler listelendi..başka bir hesapla benzeşmesi kurallarımıza göre geçerli mazeret değil..

uzun uzun yıllar önce ergen bir bebeyken jeet kune do meraklısıydım simdi ise nickimin benjaminfranklin olmasını rica ederim

Nickimin isim soy isim olmasından dolayı rahatlıkla resim ekliyemiyorum.. Değiştirilmesini Talep ediyorum , öncelikli olarak yazıyorum..

1-) Jake Tyler
2-) JakeTyler
3-) Poxx
4-) xSoS

Teşekkürler.

Evet benimde değiştirmem lazım eski ve bana ait değil bu nick konular açacağım sorun teşkil edebilir. PumpX olarak degistirebilir misiniz teşekkürler .

Camelyo o kadar forumda takıldım modluk adminlik yaptım ben böylesini görmedim en son postu ne zaman yazmışım hala degisilmedi öm attım gene degisilmedi anlamadim ben böyle işi .

İnşallah seninkini degisirler .

merhaba yeni üye oldum realite90 yerine reallite90 yazmışım ve deminden beri girmeye çalışyrm girmedi değiştirirseniz çok sevinirim çünkü heryerde bunu kullanıyorum

merhaba zamanında foruma bi bakıp cıkarım diye almıstım bu hesabı forumu inceledikce falan insanın düşünceleri değişiyo tabi 2 hesapta acılamadıgı için nickimi thedarKnight şeklinde değiştirirseniz sevinirim.simdiden teşekkürler..

KULLANICI ADMIN DEGISMESINI ISTIYORUM ADMINIM SAYGILAR

SİMDİKİ NİCK : Jesse_James

OLMASINI ISTEDIGIM NICK : Krasimir_Sarafov

Kullanıcı adımın tigerrr yerine, ''FearMachine'' olmasını istiyorum.

Eh o zaman konu adı hatalı nickleri değiştirme olsun. nick değişimi talepleri olunca her isteyen değiştirir sandık.

Neyse iyi çalışmalar.

Back
Yukarı