Nick(üyelik adı) Değişimi Talepleri (Mecburi Durumlar İçin)

18eylül unutmamam gereken bir tarihti.bu yüzden unutmuyum diye böyle kayıt olmuştum.şimdi nickımin EMN olarak değiştirilmesini istiyorum.Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
Kayıt olurken nickimde (n) özel karakter kullanmışım bu aralar forumu kullanacağım tekrar buralardayım giriş yaparken zorlanıyorum nickimi Kupa As olarak değiştirilmesini rica ederim,

Nickimin xXBodyguadrXx olarak değiştirilmesini istiyorum

Nick değişim isteği anlamlı sebepler belirtildiği takdirde yerine getirilir. Yani her isteyen durup dururken üye adını değiştiremez

MT de belirtmiş yukarıda...Değiştirmek isteyenler konuya neden değiştirmek istediklerini yazsınlar yetkililer uygun görürse değiştirir.

• Like
Reactions: Azi
Nickimin Kcah23 olarak değiştirilmesini talep ediyorum .

Neden : Üye olduğumda nickimi öylesine seçmiştim . Diğer forum vb... sitelerde Kcah23 nickini kullandığımdan arasıra siteye girişte problem yaşıyorum . Bu yüzden Nickimin Kcah23 olarak değiştirilmesini talep ediyorum .

Foruma kayıt olurken özensizce aldığım nickin, Rocket olarak değiştirilmesini rica ediyorum.

Son düzenleme:
Talebiniz yerine getirilmiştir. Başlığı sabitleyip ismini değiştirdim. Üye adının değiştirilmesini isteyenler bu başlıkta bunu belirtebilir.

Herkes bi şekilde neden sunup değiştirmiş.Acaba benimki neden değişmedi ?

ben aslında üye olurken öylesine olmuştum fakat bodyforumtr güzel bir forum sitesi 2157 olan üye ismimi 34MehmeT66 olarak degiştirilmesini istiyorum lütfen...:(

Şimdiki nickim olan CristianoCK7'deki Cristiano'nun anlamının başka dillerde Hristiyan anlamına geldiğini öğrendim bu yüzden " Kuzey07" olarak değişmesini istiyorum..Teşekkürler..

Forumda bir bilgiyi almak için acilen kayıt olup soyadımı verdiğim bir hesap bu sebeple hesap adımın "Knockout" olarak değişmesini talep ediyorum.

Kullanıcı adımı aldığım tarihlerde vücut geliştirmiyordum sadece bir kaç bilgi edinmek için kaydolmuştum ve "sporcu"alındığı için "sporcu." kullanıcı adını almıştım. Ama bu şekilde diğer kullanıcıyla karışıklık oluyor ve kullanıcı adımın özgün olmasını istiyorum. Kullanıcı adımın PocketAces olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Kuralları okudum,yeni kullanıcı adımı üye listesinden kontrol ettim boştu.
Yeni kullanıcı adımın "Calisthenics" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

ben de nickimin Skrilexx olarak değişmesini talep ediyorum.

Back
Yukarı