ankara,izmir veya dıger bazı ıllerde hiç gormedım daha once.kızılaydaki amerkan pasajındamı gordun.baltaci2 dedi:selam ankarada sık sık rastlar oldum bu toza, next whey marka conc. ehey protein, duyan ? gören, kullanan varmı? merak ettim.. acaba yardımcı olabilicek varmı? fiyat-performans konusunda
evet bende merak ediyorum acaba protein oranı nedir %89lardan bahsediyo kutuda ama bu fiyata o kalitede bi protein tozu pek saglıklı gelmiyo, belkide emilimi azdır.. aslında en iyisi gıda kodeks testi aptımak ama onu nerde yatırabilirizki acaba?fırat 26 dedi:bende birisiyle konusmusdum bana dediki sana kilosu 40 ytl ye getiryim dedi protein tozu.bende dedimki nerenin malı.ortadoguda bi ülke ismi söyledi.ama garantisini vermem dedi..sanırım buda o mallardan..dikkat edin.
ankaradamı senin salonunda?mastertrainer dedi:o dediğin markayı biliyorum.istanbul dolumu kutunun arkasında yazıyor.banada teklif ettiler almadım.üreticisi ise yanılmıyorsam protek diye bi firma (yanlış hatırlamıyorsam)...ama hiç kullanmadım kullananıda duymadım...
nerde salon? gelelim antrenmanamastertrainer dedi:ewet ankarada yaklaşık 10 15 yıldır faaliyette olan 2 katlı bir spor salonu...
anladım hocam bizim hoca da bi aralar ordaymış anlatıyodu. Bi çayınızı içmeye geliriz en kötümastertrainer dedi:tabı ne zaman ıstersenız.mıthatpasa caddesi atarı salonunun bıtısıği....beklerim...