Nescafe 3ü1 arada

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Triwx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Triwx

Üye
Nescafe 3ü1 aradayı neredeyse günde 2 bardak içiyorum. Ne gibi zararları olabilir? Yağ oranını arttırır mı?

en buyuk zarari insanlar seni kahveden anlamayan biri olarak dusunecektir.
ortalama bir yerde kahve cekirdegini cektirip, french press ile demlersen hem taze kahve icersin hem de seker ve sut tozu almazsin. sutu kendin istedigin kadar eklersin. sekersiz kahve icmeye alismani tavsiye ederim.

Nescafe 3ü1 aradayı neredeyse günde 2 bardak içiyorum. Ne gibi zararları olabilir? Yağ oranını arttırır mı?
Neden 3ü 1 arada ? Bırakın tek başına olsun kahve , bir araya gelince kahve ayıltıcı etkisini kaybediyor hem de gereksiz glikoz ve zararlı yağlar alıyorsun. Bunların 1 arada olması hiç iyi değil :)

Icerigi oku kendin anlarsin zaten.
Icinde kahveden baska hersey var.
Kimyasal bir toz karisimindan farksiz.
Kesinlikle uzak durun.

boksbody gerekeni söylemiş , içeriği okuduğunda şeker miktarını görmenin bile yeterli olacağını düşünüyorum , hiçbir şekilde kullanmanı tavsiye etmem. İlla içeceksen gold tüket , en azından şeker ve yağ almamış olursun. Ancak benim için en güzeli taze çekilmiş çekirdeklerden yapılan espressoya biraz su katarak yapılan americano :)

Ne gibi zararı olur dersen , kimyasallarınkini bilemeyiz ama diğerleri seni yağlandıracaktır basit anlamda.

Benim görüşüm 3 ü1 ararada olanların ciddi sağlıksız olduğu. En güzel nescafe gold. İçine süt koy keyfile iç

ben şekere bişey demedim. şeker problemi olan 2si 1 arada içer ben öyle yapıyorum. içinde 1 gram yağ var yani bu yağ günlük alman gereken 70 gram yağ sağlıklı ise 1 gramı bundan alsan ölmezsin :D[DOUBLEPOST=1487257307][/DOUBLEPOST]ben şekere bişey demedim. şeker problemi olan 2si 1 arada içer ben öyle yapıyorum. içinde 1 gram yağ var yani bu yağ günlük alman gereken 70 gram yağ sağlıklı ise 1 gramı bundan alsan ölmezsin :D

Türk Kahvesi,Osmanlı'dan günümüze kadar gelmiş en eski kahve hazırlama ve pişirme metodlarındandır.Kendine has tadı,köpüğü,kokusuyla özgün bir kimliği vardır.Ne yazık ki bu lezzet bırakılıp,farklı farklı işlemlerden geçmiş,şeker eklenmiş,beyazlatıcı gibi ne olduğu belirsiz ürünler kullanılmaya başlanmıştır.
Süt Tozu bile kullanan insanlar var,işte ben buna çok kızıyorum.Süt Tozu kullananlara sesleniyorum;Lütfen Süt Tozu'nun ne kadar zararlı olduğunu artık anlayın.Ne evinize sokun ne de akrabalarınızın ve dostlarınızın kullanmasına izin vermeyin.
Köpüklü ve şekersiz bir Türk Kahvesi bence en güzelidir.
BAŞARILAR...

Back
Yukarı